Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha voltál szerető, mi volt a legtöbb amit megtett érted a szeretőd?
Figyelt kérdés
2015. szept. 14. 19:40
1/9 anonim válasza:
Érted mi volt a legtöbb amit tett?
2/9 anonim válasza:
Gondosan ügyelt arra, hogy ne is tudjam, hogy szerető vagyok, és jó kis verekedés lett a kannal, akivel járt a "hölgy"... :DDDDD
4/9 aperitif válasza:
Most is szerető vagyok, de nem igazán értem. Mit kellene tennie értem? Nem azért vagyok a szeretője, hogy tegyen értem valamit.
6/9 anonim válasza:
Az egyik egyszer segített munkát keresni (évekkel a kapcsolat után), egy másik pedig sokszor segített az iskolai ügyeimben... Egyiktől sem kértem, de örülök neki.
N
7/9 anonim válasza:
Mindig elvitt haza, és néha vett nekem kaját. :) Igaz, mindig mondta, hogy nem ingyen van. ;):) Amúgy már nem azért, de az, hogy hazavitt (fél óra lett volna az út gyalog), nagyon jól esett, volt olyan pasim! aki sose vitt haza... :(
8/9 anonim válasza:
Az égvilágon semmit se tett értem. Aztán sok év után, mikor faképné hagyták a gyerekei, jött meakulpázni, h miért is nem engem választott akkor. Picit elkésett...
9/9 anonim válasza:
A legtobb? Hogy fekaliaban hagyott, de amikor kiborultam, hogy a gyerekemet elveszitem, akkor uzent, hogy ne aggodjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!