Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már szerető/van szeretőd?
Hogyan éled meg a helyzetet (hisz mégis más mellé fekszik éjszakánként a másik fél - nincs veled az illető amikor kedved tartja), hogyan alakult ki.. mi okból?
milyen praktikákat találtatok ki, hogy együtt tölthessetek egy kis időt?
szerelem is volt, vagy inkább csak vonzalom?
miért lett vége?
stb...
Nekem nincs szeretőm és szerető sem voltam soha, de érdekel a téma.
Aki érintett a témában és van kedve megoszthatná tapasztalatait, meglátásait a témában.
Senki sem úgy kell fel reggel h szerető akar lenni. Ez csak úgy jön. Először vonzalom utána valószínű jönnek az érzelmek ami után jön a szenvedés. Hiányzik nem tud jönni mivel nincs lehetőség.
Az én szeretőmmel kb 20x szakítottunk-kibékültünk, majd szorult a hurok és elhagyott. Egyszerre fájt és jó érzés is volt h "megszabadultam"
Voltam,masfel evig.
En boritottam, o is, aztan o visszakozott.
Meg nem vagyok tul ezen.
En voltan szereto es tervezem h ujra legyek... Ha valaki nyitott egy il, en kapcsolatra..
29f
OFF:
Valaki lenne oly' drága, hogy elmagyarázza nekem (főleg az a válaszoló, aki ezt írta), hogy hogy függ össze, hogy valaki 29 éves és még fiatal házasodni? 29 évesen egy ember már felnőtt, dolgozó, önállóan döntést hozó személy. Akkor már hogy lenne fiatal házasodni? Nem inkább a személyiségen múlik? Mert mondjuk, ha valaki már 40 éves, akkor már házasodni fog, mert már elég idős hozzá? Még akkor is, ha nem szeretne, nem érett hozzá?
Én 16 éves koromban is inkább otthon olvastam, írtam, zenéltem és felnőttekkel folytattam eszmecserét. Most 10 év elmultával sem vagyok másmilyen, egy komoly, felelősségteljes ember, szerintem nekem nem korai házasodni.
Ez nem korfüggő, egyáltalán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!