Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalod a párod? Van szeretöd?
Nem. Mert van gerincem és mert szerelmes vagyok a páromba. Ha már nem lennék, inkább szakítanék.
22L
Fél évig volt barátnőm legutóbb úgy tavaly nyár és január között. Augusztusban-szeptemberben volt egy szeretőm, aztán novembertől egy másik, akivel még átnyúlt a viszony a barátnőmmel való szakítás utánra is egészen februárig.
Azért csaltam meg mert nem voltam szerelmes belé, mert azzal a párommal volt az életemben legrosszabb szexében része szinte végig a kényessége és gátlásossága miatt, mert a lehetőségek a két szeretővel szinte tálcán kínálták magukat (nem kellett sokat dolgoznom hogy összehozzam velük), mert élvezem a szexben a változatosságot.
És tudod mi a durva? Hogy a barátnőm csinosabbnak mondanám, mint amilyenek a szeretőim voltak. Csak hát ugye a többi dolog...
nem, nincs, hűséges típus vagyok...
igaz most lett vége a kapcsolatomnak, de hűséges voltam!
23F
már 3 éve
és igen működik
libidóbeli különbségek miatt van így :)
ami neki elég az nekem kevés - is szeretőm van :)
és én vagyok a nő a kapcsoltban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!