Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsalt, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalt, vagy sem? 20N

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy van most egy párkapcsolatom, 2016 óta. A párom 24 éves, és vendéglátásban dolgozik. Sok rendezvényre megy, és ezért van olyan is, hogy ilyenkor nyáron csak 1-2 napot látom egy héten,mert a rendezvényről nem jár haza(sok van vidéken).

Megszoktam már, hogy délután alszik, most is így volt. A telefonján a sokadik értesítést kapta, mindig hanggal stb. Le akartam kapcsolni, hogy ne ébredjen fel, és mikor elhúztam volna, véletlenül megnyitottam az értesítést. Ezzel nem volt gond, csak unokatestvére írt,le is vettem a hangot, léptem vissza a programban. Erre ott volt a többi korábbi üzenet. Látom h ott egy csaj, akiről sosem beszélt. Hát megnyitottam azért... Mikor elolvastam nem akartam elhinni. Ő persze azt mondta,hogy ez csak arról szól,hogy szívja a vérét, csak szórakoznak. Aha... Hát mindenesetre érdekes módját választotta a szórakozásnak. Kiderült, hogy a csaj is kinn szokott lenni elég sok rendezvényen. De a barátom állítja,hogy ideje sem lenne ilyenre, csak engem szeret stb stb. A kapcsolat elején egy dologban egyetértettünk: a megcsalás=szakítás. Szerintem hazudik nekem. Ti mit gondoltok? Azóta törölte a beszélgetést,de én lefényképeztem mikor láttam...

Itt a link:

[link]

[link]

2018. máj. 16. 14:22
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%

Hát a pasid egy nagy bunkó és önző alak. Te és az érzéseid pedig csöppet sem érdekled őt. Az ember a párját támogatja, próbálja megérteni a bánatát és fájdalmait és és segíti, hogy tultegye magát rajtuk. De őt ez nem érdekli picit sem. Őrá mem számíthatsz ebben.

Ami pedig a megcsalást illeti az szerintem már megvolt. Ha esetleg nem akkor pedig már tervben van mindkettőjüknél, hisz a kommunikációjukban benne van fehéren-feketén és a csaj sem reagált erre a célzásra negatívan. Vagyis ne higgy nekik.

A pasit meg dobd ki...

2018. máj. 18. 22:15
 42/44 anonim ***** válasza:
47%
szerintem szex nem volt, csak vonzódnak egymáshoz
2018. máj. 20. 01:08
 43/44 anonim ***** válasza:
100%
Minek ragaszkodsz egy ilyen impotens gyökérhez?
2018. máj. 20. 14:14
 44/44 anonim ***** válasza:
Mi lett kérdező? :)
2021. máj. 18. 15:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!