Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalt, vagy sem? 20N
A helyzet az, hogy van most egy párkapcsolatom, 2016 óta. A párom 24 éves, és vendéglátásban dolgozik. Sok rendezvényre megy, és ezért van olyan is, hogy ilyenkor nyáron csak 1-2 napot látom egy héten,mert a rendezvényről nem jár haza(sok van vidéken).
Megszoktam már, hogy délután alszik, most is így volt. A telefonján a sokadik értesítést kapta, mindig hanggal stb. Le akartam kapcsolni, hogy ne ébredjen fel, és mikor elhúztam volna, véletlenül megnyitottam az értesítést. Ezzel nem volt gond, csak unokatestvére írt,le is vettem a hangot, léptem vissza a programban. Erre ott volt a többi korábbi üzenet. Látom h ott egy csaj, akiről sosem beszélt. Hát megnyitottam azért... Mikor elolvastam nem akartam elhinni. Ő persze azt mondta,hogy ez csak arról szól,hogy szívja a vérét, csak szórakoznak. Aha... Hát mindenesetre érdekes módját választotta a szórakozásnak. Kiderült, hogy a csaj is kinn szokott lenni elég sok rendezvényen. De a barátom állítja,hogy ideje sem lenne ilyenre, csak engem szeret stb stb. A kapcsolat elején egy dologban egyetértettünk: a megcsalás=szakítás. Szerintem hazudik nekem. Ti mit gondoltok? Azóta törölte a beszélgetést,de én lefényképeztem mikor láttam...
Itt a link:
Hát én is gondoltam erre...
Szóval szerinted megcsalt akkor tényleg?
"szeretlek"...
Ja, megcsalhatott :(
Lehet, hogy nem volt fizikai megcsalas, de ez nekem már annak számít. Valószínűleg csak hülyíti a csajt és élvezi az újat, de kutyából nem lesz szalonna.
Dobd ki, jobb most mint később, netalántán mikor már házasok is vagytok. Akárki akármit mond, ilyet egy kapcsolatban nem írunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!