Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsalt, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalt, vagy sem? 20N

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy van most egy párkapcsolatom, 2016 óta. A párom 24 éves, és vendéglátásban dolgozik. Sok rendezvényre megy, és ezért van olyan is, hogy ilyenkor nyáron csak 1-2 napot látom egy héten,mert a rendezvényről nem jár haza(sok van vidéken).

Megszoktam már, hogy délután alszik, most is így volt. A telefonján a sokadik értesítést kapta, mindig hanggal stb. Le akartam kapcsolni, hogy ne ébredjen fel, és mikor elhúztam volna, véletlenül megnyitottam az értesítést. Ezzel nem volt gond, csak unokatestvére írt,le is vettem a hangot, léptem vissza a programban. Erre ott volt a többi korábbi üzenet. Látom h ott egy csaj, akiről sosem beszélt. Hát megnyitottam azért... Mikor elolvastam nem akartam elhinni. Ő persze azt mondta,hogy ez csak arról szól,hogy szívja a vérét, csak szórakoznak. Aha... Hát mindenesetre érdekes módját választotta a szórakozásnak. Kiderült, hogy a csaj is kinn szokott lenni elég sok rendezvényen. De a barátom állítja,hogy ideje sem lenne ilyenre, csak engem szeret stb stb. A kapcsolat elején egy dologban egyetértettünk: a megcsalás=szakítás. Szerintem hazudik nekem. Ti mit gondoltok? Azóta törölte a beszélgetést,de én lefényképeztem mikor láttam...

Itt a link:

[link]

[link]

2018. máj. 16. 14:22
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is történt már ilyen. Írogatott más csajnak ilyeneket: így szeretlek, úgy imádlak, jaj de aludnék veled stb. Amikor lebukott azt mondta, hogy ők csak vicceltek, szórakozott, igazából engem szeret és nem fog többet írni neki. Aha... később kiderült, hogy nem is egyszer elutazott a csajhoz és nála aludt. De elvileg nem történt semmi...hát persze...

Én szakítottam, mert nekem ez nem fér bele. Ha van párom, nem írogatok ilyeneket másnak stb. Persze a végletekig próbált tagadni meg ködösíteni a bizonyítékok ellenére is.

Hogy megcsalt, szerintem sose fogod megtudni, mivel soha nem fogja bevallani. De aki egyszer csinál ilyet és te elnézed neki, utána is fogja, mert úgy gondolja te úgy is megbocsátod neki.

2018. máj. 17. 08:38
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
Pasi vagyok.Ha ilyeneket írok egy csajnak azt biztos meg is dugtam. :)
2018. máj. 18. 12:54
 33/44 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező. Kiderült közben valami? Vagy mire jutottatok?
2018. máj. 18. 13:07
 34/44 anonim ***** válasza:
51%

Ez bizony vegytiszta megcsalás.

Üljetek le és amennyire higgadtan csak tudod, derítsd ki, mi vezette erre, mi hiányzott neki a kapcsolatból stb.

Ez fontos lesz a te fejlődésed szempontjából, mert egy férfi, ha érzelmileg és szexuálisan ki van elégítve, nem nézeget jobbra-balra.

Nem védeni akarom, mert a megcsalás helyett megbeszélhette volna veled, hogy "drága xyz hiányzik nekem a kapcsolatból, dolgozzunk rajta" vagy bármi.

Minden kapcsolatban lesznek problémák előbb-utóbb, amiket vagy megbeszéltek, vagy szépen lassan megdöglik az egész, kihül az érzékiség és vagy az egyik vagy a másik félrekúr avagy a piához / drogokhoz nyúl stb. stb.: A boldogtalanságnak milliónyi árnyalata van.

Ezt csak őszinte kommunikációval lehet kivédeni.

Annyi biztos, hogy egy érzelmileg fejletlen és zárkózott férfi a párod.

Aki 24 éves korában ott tart, hogy megcsalja a barátnőjét, mert nincs érzelmileg felkészülve arra, hogy kellemetlen témákat megbeszéljen, már nem nagyon fog változni.

Esetleg sokk vagy veszteség hatására még változhat: Ha te most kidobod, lehet elgondolkodik az életén, de a ti kapcsolatotokat már nem lehet megmenteni sajnos.

Eleve az, hogy számodra ez kérdés, azt sugallja, hogy kész vagy neki megbocsátani. Ezt nagyon nem kéne. Legyen gerinced és önbecsülésed.

Lesz majd férfi a jövőben, aki értékelni fogja ezt, hidd el.

2018. máj. 18. 13:33
 35/44 anonim ***** válasza:
76%
Na mi lett? Megbeszélted vele? szembesítetted? HOgy vagy Drága?
2018. máj. 18. 13:38
 36/44 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a válaszát, mennek sorra a zöld kezek mindenkinek.

Igazából mikor kiírtam, már szembesítettem azzal,hogy tudok erről az üzenetről. Mondta nekem,hogy ez csak hülyéskedés, engem szeret, soha sem ért hozzá senki máshoz, meg nem is fog...

Kértem,hogy valahogy bizonyítsa,hogy semmi sem történt. Azt mondta nem tudja hogyan...

Megkérdeztem, fordított esetben mit gondolna, mondta,hogy azt,amit én...

Igazából az volt a legrosszabb,hogy pont az emelt érettségi előtt tudtam ezt meg, eléggé rossz volt így megírni másnap...de megmondta nekem amúgy is,hogy nem jön velem mégse (egész eddig ezt ígérte),ha vidékre vesznek fel, szóval ez csak a második hidegzuhi volt, azt pár nappal ez előtt tudtam meg...

Na a lényeg,hogy mondtam,nem értem mi volt a baj. Gondoltam kicsit kielemzem magamat, mit ronthattam el stb. De ugye tagad mindent, és csak azt sikerült kihúzni belőle,hogy én szomorú voltam, nem nevettem a viccein, ezért hülyült mással.

Azt tudni kell,hogy én minden nap,ha együtt vagyunk, próbálkozom,hogy szexeljünk. Ebből általában az van,hogy talán ha 100.alkalommal nem küld el, és lesz vmi...de én tényleg mindent megtettem neki, és nem volt semmi! amire nemet mondtam volna,vagy húztam volna a szám. Szoktam neki sütni, kitakarítok, elmegyek vele vásárolni, edzeni, és elkísérem mindenhová, elintézem neki azt,amit ő nem csinál meg. Szóval nem tudom,hogy tényleg olyan rossz lennék e...

Azt mondta,nincs velem baj,csak ez a szomorúság. Ennek egyébként az az oka,hogy egy éve terhes lettem, de nem tarthattam meg. Illetve abban az évben meghalt a macskám is, ami tudom,hogy sokaknak semmit sem jelent, de nekem azóta sincs másik házi kedvencem,mert ő volt az én kedves kis cicám, és nagyon hiányzik. Nincs senki,akinek elmondhatom mi bánt, eddig neki mondtam el mindig. Tudom,hogy egy állat nem válaszol,de jó érzés volt, éreztem,hogy szeret. Páromnak ha elmondom mi bánt, baja van,mert nem vagyok boldog, mosolygós. Mondtam,hogy ez megoldódna,ha a problémáim megoldódnának, de ő nem segít,azt mondta ne tőle kérjek tanácsot, ne legyek folyton szomorú, lépjek túl mindenen. Hát én nem ilyen vagyok. Addig mondom és teszek vmit a probléma ellen, míg meg nem oldódik. Sajnos volt sok trauma,amit nem dolgoztam fel. Neki lassan megnyíltam, de úgy látom hiába... Ez lett az eredménye.

Szerintem hülyére vesz ő meg a másik csaj.

A csajjal beszéltem Facebookon.

Azt mondta mennyire sajnálja,nem akarta,hogy egy ilyen meggondolatlan beszélgetés miatt gond legyen . Reméli ezért nem megy tönkre a kapcsolatunk, és ez csak haveri alapú dolog...

Szeretném ha a párom bevallaná,de tagad...

2018. máj. 18. 14:35
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű :/ .... vagy ha még nem is történt meg a fizikai kontaktus ,De előbb utóbb meg fog történni . Szerelmes vagy és azt szeretnéd,ha igaza lenne,hogy ez csak egy baráti üzenet. De az eszeddel gondolkodj,ne a szíveddel !
2018. máj. 18. 14:36
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
Hulyere vesz, nem tisztel, nem ertekel. Talalsz siman olyat aki fog, megszokasbol ne ragadj le egy ilyen simlis gyerek mellett! Pasi vagyok. Ha ilyeneket irogatnek valakinek mikozben van valakim az azt jelentene hogy meg akarom dugni.
2018. máj. 18. 14:42
 39/44 Bence_ ***** válasza:

Megfelelési kényszereddel foglalkozz!

Odaadó nőnek csak igent lshettmondani 😁

Becsüld magad és olyan ember lehessen a párod aki mellett boldog vagy!

2018. máj. 18. 15:59
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehet olyat mondani, hogy ne legyél szomorú mert zavar!?!?!?!

Ez egy tapló, nem tisztel,önző, csak magával törődik, ilyet nem mondasz olyan embernek, akit szeretsz.

Sejtem, hogy nehéz és kötődsz hozzá, de gondold végig milyen rosszul érzed magad miatta, nem nagyon tesz azért, hogy legalább miatta legyél boldog.

Dobd ki, ilyen szánalmas egy alak, meg se érdemli, hogy tegyél érte bármit is. :(

2018. máj. 18. 19:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!