Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsalt, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalt, vagy sem? 20N

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy van most egy párkapcsolatom, 2016 óta. A párom 24 éves, és vendéglátásban dolgozik. Sok rendezvényre megy, és ezért van olyan is, hogy ilyenkor nyáron csak 1-2 napot látom egy héten,mert a rendezvényről nem jár haza(sok van vidéken).

Megszoktam már, hogy délután alszik, most is így volt. A telefonján a sokadik értesítést kapta, mindig hanggal stb. Le akartam kapcsolni, hogy ne ébredjen fel, és mikor elhúztam volna, véletlenül megnyitottam az értesítést. Ezzel nem volt gond, csak unokatestvére írt,le is vettem a hangot, léptem vissza a programban. Erre ott volt a többi korábbi üzenet. Látom h ott egy csaj, akiről sosem beszélt. Hát megnyitottam azért... Mikor elolvastam nem akartam elhinni. Ő persze azt mondta,hogy ez csak arról szól,hogy szívja a vérét, csak szórakoznak. Aha... Hát mindenesetre érdekes módját választotta a szórakozásnak. Kiderült, hogy a csaj is kinn szokott lenni elég sok rendezvényen. De a barátom állítja,hogy ideje sem lenne ilyenre, csak engem szeret stb stb. A kapcsolat elején egy dologban egyetértettünk: a megcsalás=szakítás. Szerintem hazudik nekem. Ti mit gondoltok? Azóta törölte a beszélgetést,de én lefényképeztem mikor láttam...

Itt a link:

[link]

[link]

2018. máj. 16. 14:22
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
Valószínűnek tartom :(
2018. máj. 16. 15:05
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem írsz rá a csajra? Ha van benne gerinc akkor elmondja mi volt. Ráadásul lehetséges,hogy neki is hazudik a barátod és a csaj nem is tud rólad...
2018. máj. 16. 15:07
 13/44 anonim ***** válasza:
100%

szerintem elég egyértelmű sajnos. "szexhard nélküled csak szekszárd" stb... dobd ki. jobbat érdemelsz annál mint hogy mindig figyelned kéne, hogy na most is megcsal-e vajon, meg hogy hülyének néz-e.

22N

2018. máj. 16. 15:14
 14/44 anonim ***** válasza:
100%

A párod egy idióta!

Sajnálom.

2018. máj. 16. 15:15
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
Ez durva.. nálam túltesz azon, hogy “egymás vérét szívják”. Azokból a kifejezésekből kiindulva, hogy: ágyadban; szexhard; így csak szekszárd... hát érdekes.. oda valósiak vagytok? Biztos, hogy mindig a munka miatt jár csak haza 1-2 napra haza? Nem véletlenül nála van? Egyszer kíváncsiságból én is meglepném a részvételemmel egy rendezvényen.. Másrészt ha én szeretem a párom, a haverokkal akkor sem hülyülök ilyen formában. Szerintem te nagyon át lettél verve, de ne legyen igazam. 😕
2018. máj. 16. 15:16
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
Ezt több olvasás után sem lehet másképp gondolni.. Teljesen érthető, h kikezdtek egymással. Ne akarj mást bemagyarázni magadnak. Ha annyira "semmiség" lett volna a dolog, akkor a párod elmondta volna és nem lett volna lekapcsolva az értesítés...
2018. máj. 16. 15:19
 17/44 anonim ***** válasza:
90%
A vele való fürdés, és az ágyában fekvés hiányolása arra utal, hogy volt már a párodnak lehetősége megtapasztalni.Ezen már nincs mit gondolkozni.Szembesítés és lapát.
2018. máj. 16. 15:22
 18/44 anonim ***** válasza:
100%

Feltehetően megcsalt, de ha még netán nem, csak idő kérdése.

Érzékeny búcsút vennék tőle.

Egy nyugodt napod nem lenne ezek után.

2018. máj. 16. 15:41
 19/44 anonim ***** válasza:
100%

Igazából tényleg lehet hogy csak húzzák egymást!

Lehet hogy még nem volt semmi de majd fog!

2018. máj. 16. 15:44
 20/44 anonim ***** válasza:
100%
Meg szerintem nem, de ha nem lepsz akkor megfog
2018. máj. 16. 15:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!