Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hatalmas a dilemma. Nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hatalmas a dilemma. Nem tudom mit tegyek! Egy életet leélni szex nélkül?

Figyelt kérdés
Öt éve élünk párkapcsolatban, két éve jegyesek vagyunk. Tökéletes férfi, megértő, apáskodó, tisztességes, szorgalmas stb. De a baki az, hogy több, mint 2 éve nem szexelünk. Én egyébként is elég szexuális beállítottságú vagyok, és nehezen tudok róla lemondani. Igényes vagyok magamra, a férfiak bomlanak utánam, én mégis kitartó voltam és hűséges az intimitás hiányát nélkülözve is (sem egy csók évek óta, sem ölelés). De fél éve megismertem egy férfit,akibe beleszerettem, és sokszor félreléptem vele. Tudom, nincs mentség. A párom nem ezt érdemelte. Rájött, hogy megcsaltam, de csak egy alkalomról tud. Fergeteges a szex ezzel a férfival. Szeretem is, ennek ellenére nem tudom otthagyni a párom, pedig ez lenne a legtisztességesebb. Talán meg is bocsátana... Két helyre húz a szivem. Döntenem kell, mert megőrülök. Úgy érzem nem tudnék a párommal többé lefeküdni, ahogy eddig sem tettük. Úgy, mint férfit már rég nem kívánom és ez kölcsönös. Szóval a szexről biztosan le kellene mondanom. A másik férfi megadná ezeket, viszont ő teljesen más... félek belevágni. Mit tegyek? 26/N, 36/Ffi, 40/Ffi

2018. máj. 8. 01:21
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy a párodnak jó szex nélkül is a kapcsolat. Nem kérdezted még meg tőle, hogy neki miért jó így? Beteg? Át kellene alakítani a kapcsolatotokat barátsággá, és ne menj hozzá. Biztosan megértené, ha egyszer szex sincs az életetekben. Ez a másik pasas független, és elvenne? Ez a fő kérdés.
2018. máj. 10. 18:08
 32/44 A kérdező kommentje:

Azt mondta a másik, hogy bármikor hozzá cuccolhatok. Közös jövőről is volt szó.

A jelenlegi párom azt mondta, hogy ő igy is le tudná élni az életét. Én nem. Ezekszerint nagyon eltérőek az igényeink,és ez sajnos most ütközött ki.Ez nagyon ijesztő, hogy 60 évet szex nélkül... Megbeszélni úgy érzem nem lehet.

2018. máj. 10. 18:41
 33/44 A kérdező kommentje:
Holnapután költözöm. Bár nagyon fáj megtenni.
2018. máj. 10. 18:41
 34/44 anonim ***** válasza:

Jól teszed! Én benne maradtam egy szexmentes kapcsolatban, amiből házasság lett. Jelenleg ilyen kényszer szex van nagyritkán, de nekem már ehhez többé nincs kedvem.

Szóval hajrá, meghoztál egy olyan döntést, amivel esélyt adsz magadnak egy szebb élethez!

2018. máj. 10. 21:25
 35/44 anonim ***** válasza:

A 32-es válaszban teljesen korrekt módon látszott, hogy tulajdonképpen már meg is fogalmazódott benned minden, már akartam is ezt írni, hogy gyakorlatilag már leírtad a döntésed, és csak az elszántság hiányzik, de örülök annak, hogy jelezted, már az elszántságod is megvan.

A legfontosabb az, hogy önmagadhoz hűséges legyél, és ezzel ezt léped meg. Elvégre mit ér az a hűség, aminek folytán önmagadat árulod el egy életen át?

Az utolsó hozzászólásod kapcsán egy régi dal jutott az eszembe, ezt megosztom veled, talán tetszeni fog, az sem baj, ha megkönnyezed.

https://www.youtube.com/watch?v=eOkycX0VRP0

2018. máj. 11. 12:20
 36/44 anonim válasza:
0%
Nem a szíved húz két helyre, hanem a vaginád! Egyik irányba taszít a másikba vonzódik! Kicsit analizáljuk a szitut: Alaphelyzet: (általános hiedelmekkel ellentétben) Egy férfi általában elég jól el van szex nélkül, ugyanez egy nőről nem mondható el! A nőnek nem csak kifejezetten az aktusra van szüksége, hanem a velejáró mindenre, ami az egójának szükséges! Ha a szexet meg a kellő becézési mennyiséget, úgymond odafigyelést megkapja egy nő, akkor érzi boldognak magát. Nos, mindezek egy kezdődő párkapcsolat elején általában mind megvannak. Minden párkapcsolatban élő ismeri a jelenséget, hogy ahogyan telik az idő, az un. lángolás egyre kisebb lánggal ég. Ennek több oka is van, amire most nem akarok kitérni. Minden nő ismeri azt a jelenséget, mikor a föld felett lebeg 2 méterrel, mert kapott egy jegygyűrűt, mert kapott egy férfit, aki odavan érte és úgy néz ki a nő szemszögéből, hogy akkor kapcsolja be a házi "szexrobotját" amikor csak kedve tartja! Na ilyenkor kellene felébrednie a nőknek! A normális nő az tudja, hogy ez csak átmeneti állapot, kiknél meddig tart. A jó szex titka nem más mint egy nő és egy férfi interakciója. Az egyik kívánja a másikat, a másik meg ezt viszonozza. Nos kedves kérdést feltevő hölgy: Nem igazán fejtetted ki, hogy a párod esetleg nem valami betegségben szenved-e (mert azt el kell ismerni, hogy ha egy 36 éves férfi nem szexel az nem tipikus)? Aztán van sok olyan praktika amikkel az ilyen szitukat meg lehet menteni, de nem tudom éltél, éltetek-e ilyenekkel? Mindenesetre jó ha tudod: Az életedben felbukkant 40 éves férfi, amit most felmutat Neked szex terén, az csak egy pillanatnyi állapot! Azért mondom ezt, mert ne hogy cseberből-vederbe kerüljél! Végül egy kis adalék a férfi működéséről: Sokan láttattok már olyan szitut, mikor a férj a klasszisokkal jobb nő feleséget megcsalja egy nagyon szürke átlagos nővel. Miért is van ez? Azért mert a férfi hódítani, vadászni is akar, nem csak dugni! A feleségen már nincs sok levadászni meg meghódítani való, ezért számára mint nő nem annyira vonzó, mint egy tök vadidegen, akár jóval csúnyább nő. Van még egy olyan is a férfiaknál, hogy menekül az olyan szitukból, mikor a nő nem hozza ki belőle a kőkemény farok jelenséget! Nyilván, hogy puha farokkal, nagy motyogva lejátszott dugás nem vonzó egy férfi számára!
2018. máj. 12. 13:03
 37/44 anonim ***** válasza:
Nagyon buta vagy, ha otthagyod.
2018. máj. 12. 13:04
 38/44 anonim válasza:
0%

Még annyit az előzőekhez: "De fél éve megismertem egy férfit, akibe beleszerettem, és sokszor félreléptem vele."

Te nem a férfiba szerettél bele, hanem Önmagadba! Találtál egy olyan "eszközt" ami/aki a benned lévő összes lelki és testi vágyaidnak meg tudja azokat adni, amik benned mint igényként lépnek fel! Egyébként is szinte minden nő összekeveri a szerelmet a testi vággyal! Pedig az egyik kizárólag lelki, a másik pedig sima testi igény! Többek között ezért nem tudok egyenlőségjelet tenni a férji és a feleség hűtlenségek között. Míg a férjnek kiürült a zacsija, oszt szeva és ennyi volt, addig a feleség mindenféle lelki meg egyéb dolgokról kezd álmodozni, melyeknek általában a feleség által kezdeményezett válás lesz a következménye!

2018. máj. 12. 13:25
 39/44 anonim ***** válasza:
Amikor azt írod, hogy nagyon fáj megtenni, akkor saját magad ellen is teszel. Nem ajánlom.
2018. máj. 13. 17:18
 40/44 A kérdező kommentje:
Változott az életem azóta! Elköltöztem a páromtól.
2018. máj. 25. 00:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!