Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmas a dilemma. Nem tudom mit tegyek! Egy életet leélni szex nélkül?
Azt mondta a másik, hogy bármikor hozzá cuccolhatok. Közös jövőről is volt szó.
A jelenlegi párom azt mondta, hogy ő igy is le tudná élni az életét. Én nem. Ezekszerint nagyon eltérőek az igényeink,és ez sajnos most ütközött ki.Ez nagyon ijesztő, hogy 60 évet szex nélkül... Megbeszélni úgy érzem nem lehet.
Jól teszed! Én benne maradtam egy szexmentes kapcsolatban, amiből házasság lett. Jelenleg ilyen kényszer szex van nagyritkán, de nekem már ehhez többé nincs kedvem.
Szóval hajrá, meghoztál egy olyan döntést, amivel esélyt adsz magadnak egy szebb élethez!
A 32-es válaszban teljesen korrekt módon látszott, hogy tulajdonképpen már meg is fogalmazódott benned minden, már akartam is ezt írni, hogy gyakorlatilag már leírtad a döntésed, és csak az elszántság hiányzik, de örülök annak, hogy jelezted, már az elszántságod is megvan.
A legfontosabb az, hogy önmagadhoz hűséges legyél, és ezzel ezt léped meg. Elvégre mit ér az a hűség, aminek folytán önmagadat árulod el egy életen át?
Az utolsó hozzászólásod kapcsán egy régi dal jutott az eszembe, ezt megosztom veled, talán tetszeni fog, az sem baj, ha megkönnyezed.
Még annyit az előzőekhez: "De fél éve megismertem egy férfit, akibe beleszerettem, és sokszor félreléptem vele."
Te nem a férfiba szerettél bele, hanem Önmagadba! Találtál egy olyan "eszközt" ami/aki a benned lévő összes lelki és testi vágyaidnak meg tudja azokat adni, amik benned mint igényként lépnek fel! Egyébként is szinte minden nő összekeveri a szerelmet a testi vággyal! Pedig az egyik kizárólag lelki, a másik pedig sima testi igény! Többek között ezért nem tudok egyenlőségjelet tenni a férji és a feleség hűtlenségek között. Míg a férjnek kiürült a zacsija, oszt szeva és ennyi volt, addig a feleség mindenféle lelki meg egyéb dolgokról kezd álmodozni, melyeknek általában a feleség által kezdeményezett válás lesz a következménye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!