Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmas a dilemma. Nem tudom mit tegyek! Egy életet
leélni szex nélkül?
Figyelt kérdés
Öt éve élünk párkapcsolatban, két éve jegyesek vagyunk. Tökéletes férfi, megértő, apáskodó, tisztességes, szorgalmas stb. De a baki az, hogy több, mint 2 éve nem szexelünk. Én egyébként is elég szexuális beállítottságú vagyok, és nehezen tudok róla lemondani. Igényes vagyok magamra, a férfiak bomlanak utánam, én mégis kitartó voltam és hűséges az intimitás hiányát nélkülözve is (sem egy csók évek óta, sem ölelés). De fél éve megismertem egy férfit,akibe beleszerettem, és sokszor félreléptem vele. Tudom, nincs mentség. A párom nem ezt érdemelte. Rájött, hogy megcsaltam, de csak egy alkalomról tud. Fergeteges a szex ezzel a férfival. Szeretem is, ennek ellenére nem tudom otthagyni a párom, pedig ez lenne a legtisztességesebb. Talán meg is bocsátana... Két helyre húz a szivem. Döntenem kell, mert megőrülök. Úgy érzem nem tudnék a párommal többé lefeküdni, ahogy eddig sem tettük. Úgy, mint férfit már rég nem kívánom és ez kölcsönös. Szóval a szexről biztosan le kellene mondanom. A másik férfi megadná ezeket, viszont ő teljesen más... félek belevágni. Mit tegyek? 26/N, 36/Ffi, 40/Ffi
Kizárt, hogy egy férfi több évig kibírja szex nélkül ha csak nincs valami egészségügyi problémája.. valószínű, tart ő is egy partnert akivel elintézi a dolgokat gyors, mellette te is, este meg szépen összebújva alszatok miközben más emberrel testnedveket cseréltetek.. nekem ez kissé beteg! Lehet, hogy sokáig nehéz lesz ha szétváltok mert a megszokás nagy úr főleg ha vannak jó dolgok is, de ez később csak rosszabb lesz! Egyébként is ha a sors egymásnak teremtett titeket, talán majd frissibe újra vággyal teli vissza tértek egymáshoz.. nézd pozitivan a dolgokat!
2018. máj. 8. 07:50
12/44 anonim válasza:
Fosol lépni, mert nem vagy biztos a másikban, hogy kellesz neki kapcsolatra is, mi?
Csak megsúgom, hogy mindenhol bekövetkezhet ez, ha cseszel tenni a kapcsolatért. De ugye ez eszedbe sem jut, pedig annyira "szereted".
2018. máj. 8. 07:56
13/44 anonim válasza:
Mamám még 55 évesen is ágyba bújt papámmal.
A nyagyim üzeni: "hülye vagy gyermekem, hogy leélnél egy életet egy olyan férfival akit nem bírz kívánni. Ez nem szerelem. Max barátság"
Ez az első kapcsolatod, hogy ennyire szende virágként kezeled a saját szerelmi életedet?
2018. máj. 8. 07:56
14/44 anonim válasza:
Mit tegyél?
Te is tudod. Szakíts a pároddal, és próbáld meg az újjal :)
2018. máj. 8. 09:26
15/44 anonim válasza:
Egyik megoldás, hogy elmondod neki, hogy mi a pálya, és rábízod a döntést. Elmondod, hogy nem bírsz meglenni szex és gyengédség nélkül, és mivel tőle ezt évek óta nem kaptad meg, máshoz fordultál, és ez hosszabb ideje tart, de ezzel együtt mint embert szereted őt. Akar-e így veled élni, vagy sem. Innentől kezdve már tisztességes vagy, nem csapod be. Ha egyszer elfogadja, akkor már nem vetheti a szemedre.
Másik, hogy tényleg lelépsz, mert alapvető szükségleteidet nem elégíti ki, és keresel egy normális partnert.
Harmadik, hogy közösen keresitek a problémára a megoldást, de ebben az esetben már mindenképpen szakemberekhez kell fordulni. Párterapeuta, szexológus, ki kell vizsgáltatni a férjed, hogy mi van vele.
2018. máj. 8. 09:33
16/44 anonim válasza:
Te is tudod, hogy semmi értelme vele maradnod, ha már most félrejársz.
Ne éljetek hazugságokkal teli kapcsolatban, pláne ne kezdjetek hazugságokra épülő házasságot!
2018. máj. 8. 09:34
17/44 anonim válasza:
Két év szex nélkül? Én 50 felett heti 2 minimum. Te is tudod a választ. Ott kell hagyni. Tőled senki nem várhatja el, hogy egészséges fiatal nő létedre le mondj a szexről.
2018. máj. 8. 10:14
18/44 anonim válasza:
Ezen a bolygön éltek?
2018. máj. 8. 10:59
19/44 anonim válasza:
Kérdező, te már nem szereted a párod. Szereted mint embert, jól eléldegéltek így egymás mellett mint barátok, de ennyi. Ha neked fontos a szex, de már nem is kivánod, akkor az nem szerelem, és messze vagytok egy párkapcsolattól. Ebbe minek kellett eljegyzés, es miért akarod tovább erőltetni? Egyszerűen csak félsz felváltani a biztosat valami másra. Pedig azt kell tenned, mert ennek a kapcsolatodnak a világon semmi értelme nincs. Váljatok el szépen, próbáld meg a másikkal, őt szereted is, kivánod is. Ez igy van rendjén. Nem is értem mi ebben a hatalmas dilemma. Huszonévesen egy ilyen baráti lötyögésben akarod leéni az életed???Döbbenet....
2018. máj. 8. 11:42
20/44 A kérdező kommentje:
Ő biztosan nem csal meg...
Egyébként nem szeretnék egyenlőre gyermeket, ezért gyógyszert szedek. Saját,biztos egzisztenciánk van mindkettőnknek.
A ,,szeretőm " szeretné, ha együtt élnénk végre, megpróbálnánk és felvállalnánk hivatalosan a kapcsolatunkat. Akarja, hogy hozzá költözzek. Már tervezi a közös programokat, utazásokat stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!