Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hatalmas a dilemma. Nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hatalmas a dilemma. Nem tudom mit tegyek! Egy életet leélni szex nélkül?

Figyelt kérdés
Öt éve élünk párkapcsolatban, két éve jegyesek vagyunk. Tökéletes férfi, megértő, apáskodó, tisztességes, szorgalmas stb. De a baki az, hogy több, mint 2 éve nem szexelünk. Én egyébként is elég szexuális beállítottságú vagyok, és nehezen tudok róla lemondani. Igényes vagyok magamra, a férfiak bomlanak utánam, én mégis kitartó voltam és hűséges az intimitás hiányát nélkülözve is (sem egy csók évek óta, sem ölelés). De fél éve megismertem egy férfit,akibe beleszerettem, és sokszor félreléptem vele. Tudom, nincs mentség. A párom nem ezt érdemelte. Rájött, hogy megcsaltam, de csak egy alkalomról tud. Fergeteges a szex ezzel a férfival. Szeretem is, ennek ellenére nem tudom otthagyni a párom, pedig ez lenne a legtisztességesebb. Talán meg is bocsátana... Két helyre húz a szivem. Döntenem kell, mert megőrülök. Úgy érzem nem tudnék a párommal többé lefeküdni, ahogy eddig sem tettük. Úgy, mint férfit már rég nem kívánom és ez kölcsönös. Szóval a szexről biztosan le kellene mondanom. A másik férfi megadná ezeket, viszont ő teljesen más... félek belevágni. Mit tegyek? 26/N, 36/Ffi, 40/Ffi

2018. máj. 8. 01:21
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
76%

Szex nélkül a párkapcsolat is marhaság, ha az egyáltalán, házasság... idegbajos leszel.

Hogy az új komával mi legyen, az egy ráérős kérdés, a vőlegényedtől lépjél le szépen. annak semmi értelme, akárhova húz is szíved

2018. máj. 8. 15:26
 22/44 anonim ***** válasza:
10%

A jó életet nem adnám föl a helyedben, keres szex partnert ennyi...

Tudom nehéz a szemébe nézni , minden egyes nap és titkolozno , de ha dobod az eddigi életedet az nem biztos hogy ilyen jó lesz...

Én mi a baj miért nem akar veled szexelni, mit mond vagy baj van neki ott?

Én nem értem hogy egy 40 e miért nem kívánja a szexet?

Gyerek van?

2018. máj. 9. 10:25
 23/44 anonim ***** válasza:
28%
#22-es: te is gerinc nélkül születtél?
2018. máj. 9. 10:28
 24/44 anonim ***** válasza:

És a párod mért nem akar szexelni? Mivel magyarázza ezt a hozzáállást?

Én is úgy gondolom, hogy így nem lehet élni.

2018. máj. 9. 11:34
 25/44 anonim ***** válasza:
11%
Add meg a párod telefonszámát, mert a feleségemmel érdemes lenne összehozni. Nálunk sincs szex, a párom minden álma lenne egy olyan férfi, aki sosem akarna szexelni(asszexuális a drágám, reménytelen minden próbálkozás). Én sajnos férfi vagyok, nem tudok a szögről leakasztani egy szeretőt ellenben a nőkkel, így marad a kényszer cölibátus.
2018. máj. 9. 11:44
 26/44 Synesztro ***** válasza:
52%
30/F Sya. Nem olvastam végig az összes kommentet, nem volt időm, nem tudom, hogy más írta e ezt, de én egy új megközelítést javaslok. Letojva, hogy kik kivel mikor mennyiszer lépett félre. Gondolj a jövődre. Van a mostani pároddal jövőd? Életképed? Alig 3 év alatt, ahogy a többiek is írták, megszűnt gyakorlatilag a kapcsolatotok. Ti nem egymással, csak egymás mellett "éltek". Nem tudom, hogy a párod félre lépett e, de az, hogy ilyen meglepő módon fogadta a tiédet, arra utal, hogy valszínüleg ő is megtette. Ne vedd sértésnek, nem bántás, csak mérlegelek, lehet nincs igazam, elnézést, ha nincs, de én így gondolom. A másik nagyon fontos dolog. Házasság. mondjuk, hogy ok. És utána? Mert ugye szex nélkül, mondjuk gyerek? Egészséges létetekre örökbe fogadtok, vagy hogy legyen? Teljesen megértem a félrelépésed, mert neked okod volt rá. Ott szúrtad el, hogy előtte ezt a kapcsolatot zárolnod kellett volna, de most már ugye mind1. Lépned kell, minél előbb. Vagy a párod fog, ha mást nem, esküvő után, de együtt nem kell megöregednetek, ezt borítékolhatod. Sajnálom.:(
2018. máj. 9. 20:25
 27/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
2018. máj. 9. 22:23
 28/44 anonim ***** válasza:
Csak nekem tűnik úgy, hogy a jegyeseddel a kommunikáció sem megy? Ki tudod fejezni az igényedet? Ő el tudja mondani a problémáját, tudtok segítséget kérni egymástól és másoktól? őszinték vagytok egymással, bíztok egymásban és magatokban?
2018. máj. 10. 08:43
 29/44 anonim ***** válasza:
A száját sem mozgatja 2 éve, hogy elmondja miért ilyen? Ugyanis ezt eddig nem írtad le.
2018. máj. 10. 08:56
 30/44 A kérdező kommentje:

Ha kérdezem miért nem kíván, válasz helyett visszakérdez: Te miért nem?

Unom, ugyanaz a magnószalag minden nap. Ja, még azt is szokta: Nem tudom.

2 éve, mióta tart a probléma, próbálom vele megbeszélni, de igazából semmi sem történik, cselekedet pláne nem.

2018. máj. 10. 18:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!