Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A nők egy masszív része miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők egy masszív része miért nyomja fullba a megcsalást?

Figyelt kérdés

Most olvastam itt egy sztorit, hogy a nő meghívta a szeretőjét a saját születésnapi bulijára úgy, hogy nyilván a férj, gyerekek, mindenki ott volt.

Nem egy ilyet tudok a környezetemben is.

Osztálybulin egy osztálytársam járt így.

Vagy szintén családi bobozásra meg lett hívva a szerető.

Húsvétkor egyik nő ismerősöm olyan fényképeket töltött fel, ami alapján a szerető tűnik a férjnek, a férj meg valami sógornak :D

Hát mondom ilyen már nincs.

Félreértés ne essék, tudom hogy a férfiak is félrelépnek, de nem így :D

2018. máj. 2. 11:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%
Gondoltál volna erre azelőtt, mielőtt megcsaltad a gyermekeid anyját!!
2018. máj. 2. 11:55
 2/12 A kérdező kommentje:

Nincs is gyermekem, a feleségem meg nem csaltam meg :D

És ő se engem.

2018. máj. 2. 11:58
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

“A férfiak is félrelépnek, de nem így”

Ja, akkor ha a háta mögött csinálja, az már nemis megcsalás?

2018. máj. 2. 11:58
 4/12 A kérdező kommentje:

A legjobbat lehagytam:

Haverom gólyatáborban összejött egy nővel, az meg kitalálta, hogy költözzön hozzájuk, mert van egy üres szoba, aztán majd a vőlegényének azt mondja, hogy az unokatestvére :D

2018. máj. 2. 12:01
 5/12 anonim ***** válasza:
A cuckold a divat!
2018. máj. 2. 12:05
 6/12 A kérdező kommentje:

"a, akkor ha a háta mögött csinálja, az már nemis megcsalás?"

Jól értelmezem, hogy abszolút nem látod a különbséget egy sima motelben dugós VS. meghívom a családi házba, egy légtérbe a férjjel, gyerekekkel a szeretőt megcsalás között?

2018. máj. 2. 12:05
 7/12 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
13%
Igazodj ki a nőkön, haha, mind bolond.
2018. máj. 2. 12:11
 8/12 anonim ***** válasza:
94%

ismerős csaj minden vasárnap a szeretőjénel ebédelt a családdal, a megcsalt feleség főztjét ette. Úgy adták elő hogy a férj jótékonyan felkarolta a szegény vidéki kislányt (mert volt köztük vagy 30 év).

Egyszer együtt is nyaraltak.

2018. máj. 2. 12:14
 9/12 anonim ***** válasza:
87%
#6 Nem, számomra a megcsalásnak nincsenek fokozatai, ha a buli wc-jében történik egy részeg éjjel, vagy a férjed/feleséged mellett a franciaágyban, miközben após kameráz, ugyanaz.
2018. máj. 2. 14:08
 10/12 anonim ***** válasza:
62%

Én egy ilyet tudok csak, de az nálam eléggé berakta a kaput. Legjobb barátom apja egy totál normális fazon volt, nem lehetett rá panasz. Már akkoriban is voltak kisebb viták, mert a felesége egyszer-kétszer gyanúba keveredett, de igazából semmi komoly nem volt(utólag derült ki, hogy volt alapja). Utána a munkahelyén volt egy komoly üzemi baleset, épp hogy életben maradt, mások meghaltak. Ezt követően depressziós lett, kb egy fél-1 évig.

Na "oké", hogy az asszony azt mondja, hogy szeretőt tart, mert a férje nem akar semmit az ágyban, de ami ott ment az már kimerítette a gerinctelenség minden formáját.

Megoldhatták volna, ahogy már írták, hogy kivesznek egy szobát, vagy munkahelyen vagy a fene tudja, de ez nagyon galád, féreg cselekedet volt, amit végül csinált a nő, a szeretőjével. Teljesen hülyének nézték.... Visszaéltek azzal, hogy beteg.

Máig nem fér a fejembe és megdöbbentő, hogy van, aki azt írja, hogy nincs megcsalás és megcsalás között különbség.

Pedig van, nem kicsi.

2018. máj. 2. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!