Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők egy masszív része miért nyomja fullba a megcsalást?
Most olvastam itt egy sztorit, hogy a nő meghívta a szeretőjét a saját születésnapi bulijára úgy, hogy nyilván a férj, gyerekek, mindenki ott volt.
Nem egy ilyet tudok a környezetemben is.
Osztálybulin egy osztálytársam járt így.
Vagy szintén családi bobozásra meg lett hívva a szerető.
Húsvétkor egyik nő ismerősöm olyan fényképeket töltött fel, ami alapján a szerető tűnik a férjnek, a férj meg valami sógornak :D
Hát mondom ilyen már nincs.
Félreértés ne essék, tudom hogy a férfiak is félrelépnek, de nem így :D
Nincs is gyermekem, a feleségem meg nem csaltam meg :D
És ő se engem.
“A férfiak is félrelépnek, de nem így”
Ja, akkor ha a háta mögött csinálja, az már nemis megcsalás?
A legjobbat lehagytam:
Haverom gólyatáborban összejött egy nővel, az meg kitalálta, hogy költözzön hozzájuk, mert van egy üres szoba, aztán majd a vőlegényének azt mondja, hogy az unokatestvére :D
"a, akkor ha a háta mögött csinálja, az már nemis megcsalás?"
Jól értelmezem, hogy abszolút nem látod a különbséget egy sima motelben dugós VS. meghívom a családi házba, egy légtérbe a férjjel, gyerekekkel a szeretőt megcsalás között?
ismerős csaj minden vasárnap a szeretőjénel ebédelt a családdal, a megcsalt feleség főztjét ette. Úgy adták elő hogy a férj jótékonyan felkarolta a szegény vidéki kislányt (mert volt köztük vagy 30 év).
Egyszer együtt is nyaraltak.
Én egy ilyet tudok csak, de az nálam eléggé berakta a kaput. Legjobb barátom apja egy totál normális fazon volt, nem lehetett rá panasz. Már akkoriban is voltak kisebb viták, mert a felesége egyszer-kétszer gyanúba keveredett, de igazából semmi komoly nem volt(utólag derült ki, hogy volt alapja). Utána a munkahelyén volt egy komoly üzemi baleset, épp hogy életben maradt, mások meghaltak. Ezt követően depressziós lett, kb egy fél-1 évig.
Na "oké", hogy az asszony azt mondja, hogy szeretőt tart, mert a férje nem akar semmit az ágyban, de ami ott ment az már kimerítette a gerinctelenség minden formáját.
Megoldhatták volna, ahogy már írták, hogy kivesznek egy szobát, vagy munkahelyen vagy a fene tudja, de ez nagyon galád, féreg cselekedet volt, amit végül csinált a nő, a szeretőjével. Teljesen hülyének nézték.... Visszaéltek azzal, hogy beteg.
Máig nem fér a fejembe és megdöbbentő, hogy van, aki azt írja, hogy nincs megcsalás és megcsalás között különbség.
Pedig van, nem kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!