Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik barátnőm a párja ételébe, miután megtudta, hogy mással flörtölt, hashajtót kevert. mi a véleményetek?
a srác kamionos, éppen utazott vissza Olaszországba, ez volt úgymond az utolsó vacsorája, mielőtt a nő kidobta, de előtte még szó szerint megfingatta.
annyit tudunk, hogy a srác nem ért időbe a célvárosba, mert összeszarta magát.
a nője rátett még egy lapáttal, sms-ben írta meg, miközben a csávó valamelyik útszéi budiban fetrengett, hogy mindenről tud, és le is út, fel is út.
Szerintem meg megerdemelte...
Kar,h en nem tudtam ilyet kitalalni 8 evvel ezelott.
Ezt biztos megemlegeti a srac.
Szerintem az idióta gyári munkás barátnődet be kéne ültetni valami papír Suzuki Swiftbe, a szembesávba pedig berakni egy gyomorgörcsös kamionost, utána pedig a gyerekeivel megnézetni a véres darabjait.
Egyik haverom így balesetezett majdnem, úgyhogy szerintem a nőt jól kezelésbe kéne vennie 5-6 négernek.
#2, most akkor flörtölt, vagy megcsalta?
Tudom, nehéz a magyar nyelv, de a két dolog meg mást jelent. A barátnődnek meg ez legyen a legnagyobb öröme az életében.
Jól tette!
Ha fél éve kavarnak, akkor tuti szex is volt. Fujjj bármilyen nemi nyavaját hazavihetett, én kivizsgáltatnám magam a barátnôd helyében.
Megérdemelte a pasi...
A pasi örüljön hogy nem cián és nem üvegszilánk volt amit kapott. Vannak veszélyes nők, és ennél durvábbakat is láttam már.
Ahogy benne van a pakliban hogy egy nő kifog egy agresszív állatot, úgy az is hogy egy pasi kifog egy ételbe cuccokat keverő nőt.
Alapos ismerkedés, a páromnak utánaérdeklődés stb jó megoldás szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!