Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as férfiak. Milyen látni, érezni azt (aki már így jár, mint én), hogy régen elmentél pl Balatonra és volt nő, aki szemezett, flörtölt veled, most hogy öregedtél, nincs párod, már hiába mész nyaralni, nem nagyon vesznek a nők tudomást rólad?
Továbbra sem tudom ki terjeszti, hogy a férfiak az öregedéssel jobban néznek ki. Szerintem a többség szörnyen néz ki 30 fölött.
Ettől függetlenül azért ne temesd magad, főleg ha sportos is vagy. Kisugárzás is sokat számít, és igyekezz azoknál próbálkozni, akik adják a jeleket, hogy kaphatóak ismerkedésre. Kívülről nézve ez elég egyértelmű, ha túllépsz azon, hogy "ott egy jó nő, odamegyek", közben pedig kézzel lábbal elzárkózott mindenkitől és egyértelműen nem akar senkivel beszélni. Mellette viszont egy kevésbé csinosabb nő meg akár épp nézegeti a többséget és a hajával játszik. Nála nagyobb eséllyel érsz el sikert.
Ott cseszted el, hogy nem a soundra mentél pénzzel kitömve D:
30/f
Nyugi, vélhetőleg most is megnéznek a nők, vajon mit is tennének amikor napoznak, pihiznek, beszélgetnek? Aki pasival van, vagy baráti társasággal még az is megteszi, csak nem adja jelét ennek.
Ha ismerkedni szeretnél ne várj arra,hogy valaki flörtöljön Veled, tedd meg az első lépést ha látod,hogy szabad a pálya. Ha csak az egódat szeretnéd növelni, vagy bánkódsz a korod miatt pedig ne tedd, foglald le magad mással, 30 évesen még nincs itt a világvége, nyugi!
Én 29 múltam, de nyugodtan eltemethetem magam a nők terén. Soha nem néztem ki jól, most sem, később sem fogok. :(
Nincs pénzem, egzisztenciám csak én vagyok.
Sikereim gyakorlatilag nem voltak, nincsenek (leszólítok nőket mindennap, de természetesen csak az elutasítást kapom), és nem is lesznek.
Te szétk.rhattad az agyadat fiatalon, és még most is jól nézel ki.
Nekem meg semmi.
Tök jó dolgot volt, és most tök jó dolgod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!