Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30eves ffikent hogy találok fiatal szeretőt? Milyen korosztálynál van esélyem?
Ez csak szerintem gáz? Lehet, hogy egy taknyos kölyöknek leszek elkönyvelve, meg ez a felnőttek dolga meg hasonló szarságok, de kérdezem én... Ha már van egy társad, de nem szereted vagy egyéb más okok, amiért egy ilyen gerinctelen dologra vetemednél, akkor miért nem szakítasz vele/válsz el tőle?! Jobb már úgysem lesz a dolog, ez meg csak olaj a tűzre. Az meg, hogy valaki kiírja egy oldalra ráadásul egy 30 éves férfi... Szerintem ennél undorítóbb dolog nem sok van.
16/L
A fiatal szerető találásának számtalan módja van, könyvet lehetne írni róla.
Ha sármos vagy, szellemes, okos,jó kiállású akkor bármelyik korosztálynál van esélyed. Ha ennek ellenkezője vagy, akkor is van, mert a zsák megtalálja foltját. A pénz nem hátrány, mert mint tudjuk, az igaz női szerelmet táplálja.
Férfiként szeretőt találni?
- 10/10-es külső
- Pénz
Ha ezek közül egyik sincs, akkor legyél:
- kamugép
- jó orrod legyen a nagyon buta nőkhöz
Ennyi a titok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!