Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A hármas/négyes/párcserés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hármas/négyes/párcserés szex miért van jobban elterjedve a 25, de még inkább 30 év feletti embereknél, mint a fiatal korosztálynál?

Figyelt kérdés
2016. jún. 29. 12:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
19%

Bizalmi szintekben ez nagyobb energiát követel meg. Talán addigra érik el igazán.

23/F

2016. jún. 29. 12:24
 2/11 anonim ***** válasza:
41%

Nem kategorizálnám be.

Mert pont itt az oldalon van ennek nagy "divatja" a huszon,meg (tizenévesek 18-19-20) körében..

Normális párok nem csinálják.

2016. jún. 29. 12:46
 3/11 anonim ***** válasza:
Mert kíváncsiak voltak rá és csak most tudják megtapasztalni,mert most van bőven kereslet rá.
2016. jún. 29. 12:59
 4/11 anonim ***** válasza:
Gondolom a fiatalabbak eleinte még megpróbálják kettesben, hátha úgy is élvezhető a dolog.
2016. jún. 29. 13:08
 5/11 anonim ***** válasza:
73%

Elárulom neked, hogy a negyven feletti korosztályban van a legjobban elterjedve :-P

A szex egy tanulási folyamat is, ami folyamatosan fejlődik (jó esetben) és egy idő után a szexuális játékok egyre kevesebb újdonságot tudnak már kettesben nyújtani. Másrészt meg kell hozzá a pár tagjai között egy mélységes bizalmi kapcsolat. Ez általában hosszú-hosszú évek alatt alakul ki. Egy pár éve együtt lévő fiatal párnál ritkaság, hogy meglegyen (főleg, ha elolvasok itt egy egy párkapcsolati kérdést, katasztrófa a mai fiatalság).

2016. jún. 29. 13:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindjárt kiderül hogy aki nem hármasozikaz az aberrált.
2016. jún. 29. 13:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Abban a korban elunják egymás a párok, sokan szét válnak, de vannak akik inkább kifestik....
2016. jún. 29. 13:21
 8/11 A kérdező kommentje:

6:

Általában a hármas-négyesezőknek semmi bajuk azzal akik kettesben csinálják, de akik nem bírnák többesben csinálni, azok szokták folyamatosan leszólni a többes szexet kedvelőket, mert szerintük csak az a jó amit ők csinálnak és nincs más helyes út. El kell fogadni hogy más út is van az élet éléséhez és nem csak az az egyetlen helyes és jó ahogy te csinálod a dolgokat.

Akik többes szexet szeretnek azok ne gondolják hogy a csak kettes szexet szeretők szexuálisan fejletlenek. Akik meg csak a kettes szexet szeretik, ne gondolják hogy a többes szexet is szerető emberek között nem lehet egymás iránt szeretet, szerelem, "mert aki szeret valakit az nem akarja hogy mással dugjon".

---

Köszi a válaszokat. Azért kérdeztem, mert a barátnőm 21 éves, én 23 vagyok és az utóbbi hetekben próbáltunk az interneten összeszedni vagy egy korunkbeli (max 25 évig) párt vagy egy lányt hármasra, de nem találtunk, pedig nem nézünk ki rosszul.

Most azon gondolkozunk, hogy akár felemelnénk a korhatárt 40-45 évre is, csak hogy egy másik nőt vagy egy másik párt bevonzzunk magunkhoz, akikkel kölcsönösen tetszünk egymásnak. Párcserés szexet képzeltünk el egymás előtt, vagy ha hármasban akkor (de a négyesnél is) úgy hogy a lányok biszexek és egymással is elvannak.

2016. jún. 29. 13:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Miért lenne az aberrált,aki ronda szóval,de kiéli a vágyait? Jobb,mint aki magába húzódik,és mindenféle beteg gondolatai vannak,rosszabb esetben meg is teszi ezeket.Nem kell ítélkezni más emberek felett,ha olyan dolgot csinálnak,ami másokra nem hat negatívan.Most az,hogy kipróbálják több emberrel a szexet,az saját döntés,úgyis talál olyanokat,akik erre nyitottak,nem árt ezzel senkinek.Nem értem mit kell ezen kiakadni?! Félreértés elkerülése képen én nem próbáltam ki a szexet több emberrel,viszont nem ítélem el azt,aki kipróbálta.Engem nem vonz az ilyen,de akit igen,azt nem ítélem el!
2016. jún. 29. 13:50
 10/11 anonim ***** válasza:

#6:

Az idők kezdete óta, egy csomó kultúrában jelen van a csoportos szex, mint elfogadott és művelt tevékenység. A keresztény kultúra nyomta el, de mivel kezd fellazulni a XXI. században a vallási dogmatizmus, így szép lassan visszatér a szexuális kultúrába a csoportos örömszerzés.

2016. jún. 29. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!