Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30eves ffikent hogy találok fiatal szeretőt? Milyen korosztálynál van esélyem?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 25. 13:59
1/16 anonim válasza:
40 éves korosztálynál biztos lenne esélyed, az meg relatív, hogy kinek mi a fiatal...
2/16 anonim válasza:
Ha itt érdeklődsz, az két dolgot jelenthet:
1. Fogalmad sincs a társkeresésről, így semelyik korosztálynál nincs esélyed.
2. A kérdésed valójában társkereső hirdetés. Ez esetben nem számít, kiknél van esélyed, csak az, hogy találj valakit.
4/16 anonim válasza:
Hát fiatalt keresel, nem? Az gondolom a 18-23 körüliek, ha te 30 vagy...ez oké, de akkor mi jelentősége van annak, hogy kinél lenne esélyed, hiszen már " belőtted", hogy kikre buksz.
5/16 anonim válasza:
21-től szerintem simán van esélyed.
31/f
6/16 A kérdező kommentje:
Én 30as Bp i vagyok.
2018. ápr. 25. 21:37
7/16 piroska és a farkas válasza:
És nôs. Vagy legalábbis párkapcsolatban élô. Tedd már meg, hogy odamész a tükörhöz és köpsz egyet!
8/16 A kérdező kommentje:
Mondtam ilyet?
2018. ápr. 26. 06:22
10/16 piroska és a farkas válasza:
Nem mondtál, de a megcsalás kategòriába ìrtad a kérdést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!