Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok! Ti vállalnátok a "szerető" szerepet egy nős férfi életében rövidtávon?
Normális, egészséges önértékeléssel rendelkező nő nem megy bele ilyen lealacsonyító kapcsolatba. (Jó, hogy azt nem írod, hogy dugni kéne, csak prostira nincs pénzed.)
Aki ilyenbe belemegy, az nem egészséges lelkileg, és ne csodálkozz, ha arra ébredsz, hogy az ajtót veri, vagy épp kiborítja a bilit a feleségednek egy levélkében, fényképekkel jól megtűzdelve. Vagy ha hirtelen teherbe esik, mert akkor köteles vagy őt választani.
Aki képes belemenni, hogy szerető legyen, pláne rövid távon, az egyéb elmebeteg aljasságokra is képes.
Gondolom, nem a következő feleséged keresed ilyen módon, nem a válást akarod meggyorsítani, épp csak kicsit elszórakoznál valakivel. Szóval nem biztos, hogy örülnél, ha a csajnak eszébe jut, hogy ő egyébként mégis most akar férjhez menni, és ráadásul hozzád.
Nem vagyok olcso
Nekem egy ferfi teljesen kell nem lopott orakban
Nem asszisztalok csaladszetveresben annal tobbre tartom magam
Én semmiképp nem. 2x is adódott ilyen "lehetőségem" és egyszer sem éltem vele, pedig mindkét pasi nagyon vonzó volt és számomra jóképű. De akkor sem fogok undorító módon belemászni más házasságába, gerincem azért még van, ha a másik félnek nem is..
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!