Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető, vagy asszony? (lent)
A pasinak otthon nincs szex... bele szeret valakibe, sok időt tölt vele, és nagyon jó vele a szex is, de közben az otthon meg anyagilag köti...
Pár év után az asszonyka újra akarja a szexet... Mit tehet a pasi? Kit válasszon?
A kettő együtt nem megy.
Az asszonnyal mindig ugyan olyan, a szeretővel meg három év után is nagyon jó minden.
A szeretővel eddig heti háromszor volt szex, de minden nap többször találkozunk. a pasi nem akarja elveszíteni, de így nem tud majd annyit nyújtani, h elég legyen.
+ fél, h megérzi az asszony, és kiteszi a házból.
Nem tudok dönteni:
A szeretőmbe szerelmes vagyok, és ő is velem akar lenni, bár a legtöbb időt vele vagyok, ez más mint egy együtt élés. Őt zavarja a helyzet, főleg amióta újra kezdtem otthon a dolgokat, úgy érzi, h játszok vele. Azt mondta, h ne vegyem el az idejét, ő is akar esténként odabújni valakihez.
Az asszonyt meg ismerem már, és mindent elnéz nekem. Szép nő ő is, de hogyan szerethetnék újra belé?
Ott a ház, a közös élet...
Ja a szeretőm a barátom is, és elfogad olyannak amilyen vagyok, előtte nincs kínos téma, ismer engem
Viszont azt is tudja, h mikor hazudok, ez nem mindig jó... nem lehet altatni...
túlzottan ismert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!