Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meg csal a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg csal a párom?

Figyelt kérdés

Ő most jelengel külföldön dolgozik én meg itthon vagyok és olyan furcsa mostanába olyanokat mond hogy '1 napig azt csinálok amit akarok meg is csalhatom' én persze furcsáltam ki is akadtam

És meg kérdeztem tőle hogy van valakie... Kiakadt azóta veszekszünk

Meg bunkozik velem

2018. ápr. 11. 12:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
54%

Tesztelgetés. :D :D :D

Komolyan, eldobom az agyam. Érett felnőtt emberek NEM viselkednek úgy, mint a kistinik. Nem játszmáznak, nem tesztelgetik a másikat!

2018. ápr. 11. 13:24
 12/25 anonim ***** válasza:
11: +1
2018. ápr. 11. 13:34
 13/25 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy megcsal! Hagyd ott, ha jót akarsz magadnak!
2018. ápr. 11. 13:49
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem meg nem csal meg. Talán attól fél, hogy te akarod őt és ki akarja ugrasztani a nyulat a bokorból. Teszteli, hogy szereted-e még."

Egyetértek az előttem szólókkal, a párom is szokott ilyeneket mondani nekem, csak kicsit finomabb verzióban. Vannak emberek, akik így puhatolják ki, hogy mire számíthatnak a párjuktól.

Mondjuk az, hogy most nem veszi fel a telefont, bennem azt is felvetette, hogy esetleg direkt generált veszekedést. De azt már te tudod, hogy miért rágott be rád ennyire.

2018. ápr. 11. 13:50
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem megcsal:

Nem veszi fel a telefont, ideges lesz a csaj miatt, akit említesz, paraszt, nem akar hazajönni...

2018. ápr. 11. 14:17
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is csalt meg eddig, de készül rá. Azért mondta hogy csald meg nyugodtan, mert ezzel a saját lelkiismeretét akarja nyugtatgatni.Tuti hogy van valami kiszemeltje akit meg akar szerezni.
2018. ápr. 11. 15:24
 17/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom h meg csal e de jó lenne sunyiba rákérdezni h véletlen el szólja magát
2018. ápr. 11. 15:49
 18/25 A kérdező kommentje:

Engem hibáztat h nem hiszek neki és mindig arra tér ki h szakitsak vele... Oka van annak h ilyen könnyen el engedne

Amikor együtt éltünk itt akkor meg lett volna munkám hetelős oda se akart el engedni mert messze lettem vna tőle és sírt is

Most meg semmi olyan mint ha nem is ő lenne

2018. ápr. 11. 15:53
 19/25 anonim ***** válasza:
51%

"sunyiba"

tesztelgetés

bizalmatlanság

komoly értelmes kérdésre ő bunkózik

stb...

Hát, megérdemlitek egymást. Mind a ketten éretlen kisgyerekek vagytok.

Komolyan, ennyire nehéz lenne őszintén, nyíltan beszélgetni a másikkal bármiről higgadtan, és ha már együtt vagyunk, akkor megbízni a másikban?

Mi értelme a játszmázásnak és a taktikázásnak?

Te se vagy jobb, kérdező, a pasidnál!

2018. ápr. 11. 15:53
 20/25 A kérdező kommentje:

Én rá kérdeztem de nem ad rá egyenes választ meg mindig kiakad

Ne is haragudj de ha baj van akkor nem kell ide írnod vannak olyanok akik értelmes választ tudnak adni!

2018. ápr. 11. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!