Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetek benne biztos, hogy nem csal meg újra a párom? Irogatott hónapokig egy nőnek, nem találkoztak, de érzelmileg közel kerültek egymáshoz, megbocsátottam, de a para bennem van.
mit tegyek, hogy ne pörögjek ezen? próbálom elnyomni, de folyton eszembe jut.
kb. 1 évig tartott neki ez a netkapcsolata, nem vettem észre semmit.
ha újra megtenné, lehet ugyanúgy nem jönnék rá.
Sajnos ismerős a helyzet:( Annyi különbséggel, hogy velem ezt csak sima kapcsolatban történt meg. A volt párom mondjuk alapból vagy 50 nővel írogatott (hozzáteszem, sok volt aki tényleg nem kavarás miatt, hanem mert jó ismerősök voltak). De sajnos volt pár aki azért írt. Nálam úgy bukott le, hogy a telefonja kijelezte KI és MIT írt neki. Na hülye én sem vagyok, hiába hitte ezt a kedves exem, tudom jól hogy mi a vicc és mi a komolyság. Az első kavarását, mikor azt írta neki a csajszi hogy imádlak, és a párom szívvel reagál, akkor azt nehéz volt kimagyarázni.. de ezt megbocsátottam. Utána 3 (!!!) csajjal csinálta ugyanezt... na ott kiborult a bili. És otthagytam.
Szóval tapasztalatból mondom Neked, hogy aki egyszer megteszi, és tudja hogy megbocsátasz, az 100x is megteszi. Ha veled van, csak te legyél neki, ha meg gondja van akkor mondja. Persze házasság nehéz már, mert nem úgy van mint egy sima kapcsolatban, hogy szakítasz. De jobb egy válás, mint a megalázás hogy mással megcsal, kitudja mennyi ideig. Kitartás!
Nézd... ez egy bazi egyszerű helyzet. Nem kell aggódnod azon, hogy megcsal-e, mert BIZTOS lehetsz benne, hogy megteszi!
Ilyen emberek ezt szokták. Ő nem monogám. Nem várhatod el tőle, hogy olyan legyen, ami nem ő. Vagy szeresd így, vagy keress mást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!