Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Honnét tudhatnák aról hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnét tudhatnák aról hogy a párom meg e csal és hogyan tudhatom 100 %ban hogy garantáltan nem csal meg?

Figyelt kérdés
2018. jan. 28. 18:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%
Ha bezarod a pincebe
2018. jan. 28. 19:05
 2/17 anonim ***** válasza:
98%

Láncos bilincset rá. Békjó, erényöv és hasonlók. Továbbá, ha nő a párod, össze varratod neki. Férfi, akkor vesszenek golyói.

Ezek nincsenek meg, akkor talán bízzál benne, vagy ha ez nem megy, akkor hagyd ott.

2018. jan. 28. 19:10
 3/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rosszindulatu válaszokat
2018. jan. 28. 19:18
 4/17 anonim ***** válasza:
69%
Megfigyelteted. Valami szexi ismerős bepróbálkozik nála ,akkor majd kiderül, hogy hűséges-e.
2018. jan. 28. 19:20
 5/17 anonim ***** válasza:
63%

sehogy

nincs ra garancia

sokan elnek ugy sajnos h az ö parjuk huseges xy ev utan is

de sokan nem tudjak mi is az igaz

föleg azokat a nöket könnyü megcsalni akik hisznek a parjukban

igy mindent elhisznek nem ketelkednek

ezt könnyü kihasznalni

erdemes nyitott szemmel jarni sztem

a legszerencsesebb ha minel elöbb kiderül

persze vannak hüseges emberek csak kevesen

vagy 10 ev hazassag utan kijelentik ök hüsegesek

de meg sok sok ev elötte h ott mi lesz?

idös embereket kellene megkerdezni

40-50ev hazassagban hüsegesek voltak e?

mert mi elöttünk meg ott az elet

en hüseges voltam eddig es bizom benne az is maradok

mert sajnos nem tudni 10-20-30 ev mulva milyen is leszek

csak bizni lehet a hüsegben semmi mast!

bizni h a màsik nem ver àt!

2018. jan. 28. 19:24
 6/17 anonim ***** válasza:
17%

Miért boldogabb lennél ha megtudnád, hogy igen?

Ez miért fontos annyira? Ha a párod a családját nem hanyagolja el, akkor szerintem ezen túl lehet lépni.Felteszem, hogy a férjedről van szó (a nők szoktak többször féltékenykedni). Gondolj bele, hogy jobb egy jó üzletben többen benne lenni mint egy rosszban egyedül. Én undorítónak tartom ha akár férfi akár nő naponta cirkuszol azon, hogy hol voltál, mit csináltál. A férfiak nagy részébe bele van kódolva a változatosság igénye. Képtelenek 1 szoknya mellett leélni az életüket. A nők akik függetlenek tesznek is ezért. Egy jóképű pasi mindig kapós lesz ha már öreg akkor is.

Nekem Anyukám azt mondta, hogy szerelem elle nincs orvosság. Arra vigyázzak, hogy ne csak a cselédlány képét mutassam magamból. Ha meg minden igyekezeted ellenére is így alakul akkor sajnos érdemesebb elválni, Mert tönkre megy az önbecsülésed és ha hagyod magad legyőzni akkor egy senki leszel a szemében. Hagyjuk, hogy később esetleg megbánja, de ha téged bánt, sérteget azt nem érdemes eltürni (és ennek bármi oka is lehet, nemcsak a csajozás). Gondolj Hilari Clintonra. Mit érezhetett mikor a nyilvánosság elé kerültek a férje dolgai? És győztesen került ki belőle. pedig biztosan bántotta neki is az önérzetét. Persze mire mi megismertük addigra ő ezt már megszokta. Egyszer hallottam valahol, hogy az a jó nő aki társasábban egy dáma, akonyhában szakács az ágyban pedig k..va.

Tény, hogy dolgozó nőként, anyaként, feleségként sok szerep ez egy napra. Ha elég családcentrikus a párod akkor ő ezt képes belátni. Ha így va akkor meg kár elrontani a napját felesleges szekírozással: pl. hol voltál ilxen sokáig, már 2 órája itthon kéne lenned? Ha elég talpraesett akkor úgyis tud valamit hazudni

2018. jan. 28. 19:45
 7/17 anonim ***** válasza:
0%

Egy biztos módszer van, ha megbeszéled vele, hogy bárkivel lefeküdhet, de csak ha előre szól.

Még ez se garantált, mert van aki még akkor is inkább eltitkolja, ha látja rajtad, és tapasztalja is, hogy komolyan gondolod.

2018. jan. 28. 19:45
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

*tudhatnék, arról, megcsal-e

Miért? Úgy érzed, hogy megcsal?

2018. jan. 28. 20:22
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

A párod nemrég kérdezte, hogy egy beteges, kényszerképzetű ember bizalmát hogyan lehet elnyerni. Te vagy, aki bekamerázta a szobát, és gps-en követed?

Amúgy sehogy nem tudhatod meg 100%-san, ha ez ekkora probléma, akkor nincs semmi értelme a kapcsolatnak.

2018. jan. 29. 09:57
 10/17 A kérdező kommentje:
Nő vagyok és nem vagyok kényszerképzetes. Egyszerüen nem akarom hagyni hogy megcsaljon a párom. A múltja miatt sanszos hogy meg fog csalni de én ezt nem fogom engedni neki. Ja és kössz még1szer hogy engem álitotok be betegnek
2018. jan. 29. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!