Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnét tudhatnák aról hogy a párom meg e csal és hogyan tudhatom 100 %ban hogy garantáltan nem csal meg?
9.es.melyik kerdes volt az belinkeled?
Kerdezo.
Senkiben nem bizhatsz,csak magadban szazszazalekosan
Harminc ev hazassag utan mondom ezt.En nem tetleutem fel a ferjemrol,h megcsal,tutyimutyibbnak gondoltam annal.Megis megtette a 23. evunkben.A nyomozgatas nem jo,megorjit,hidf el..tudom,hogy nehez.Azutan en is nyomozgatt,ellenorizgettem,telefont azneztem.Nehezrn tert visdza a bizalom azutan.
1. Ha egyébként minden rendben van köztetek, akkor miért dől össze a világ, ha 30 év alatt párszor szexel más nővel.
2. Ha egyébként nincs minden rendben köztetek, akkor miért nem azzal foglalkozz.
3. Ha szerinted igenis összedől a világ pár szextől, és nem bízol benne, akkor ne maradj vele!
4. Azért ne, mert lelkibeteg, rossz esetben valami pszichiátriai beteg leszel. És hiába vagy felháborodva, mert már most se egészséges a gondolkodásod.
5. Hogy a párod miatt van, vagy már eleve ilyen voltál, azon el kellene gondolkodnod. Mert ha előtte is, akkor nem lesz ember aki elvisel. Legalábbis lelkileg kerek ember nem.
#9, hogy te nem vagy beteg? Hogy érted, hogy nem fogod engedni neki????
Ha ennyire szar a kapcsolat, miért erőlteted?
az előző a kérdezőnek ment volna ... :)
a link:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
:D
Nem hagyja, de cuki. Miért nem választasz megbízható embert magad mellé? Miért olyan kell, akit meg kellene változtatni ahhoz, hogy megfeleljen neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!