Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meg csal a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg csal a párom?

Figyelt kérdés

Ő most jelengel külföldön dolgozik én meg itthon vagyok és olyan furcsa mostanába olyanokat mond hogy '1 napig azt csinálok amit akarok meg is csalhatom' én persze furcsáltam ki is akadtam

És meg kérdeztem tőle hogy van valakie... Kiakadt azóta veszekszünk

Meg bunkozik velem

2018. ápr. 11. 12:26
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet tudni, hogy megcsal-e.
2018. ápr. 11. 12:27
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

"'1 napig azt csinálok amit akarok meg is csalhatom' "

Általában pont az viselkedik így, aki azt csinálja, amit mondja. Ergó, szerintem igen, megcsalhat, hisz azt mondta neked, hogy meg is csalhatod. De milyen jogon mondta ezt?

Szóval sajnálom, de itt ő csal téged és azért veszekszik veled, hogy védje az egóját.

De akkor honnan jött ez a légből kapott ötlet, hogy akkor akár meg is csalhatod??? :O

Mert egy normális kapcsolatban lévő ember nem mondja ezt a párjának!

2018. ápr. 11. 12:30
 3/25 A kérdező kommentje:
A jegyese vagyok.... Normál ember nem mond okyat a párjának hogy nyugottan csalj meg következmények nélkül csak ha ő megtette nem?
2018. ápr. 11. 12:31
 4/25 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem meg nem csal meg. Talán attól fél, hogy te akarod őt és ki akarja ugrasztani a nyulat a bokorból. Teszteli, hogy szereted-e még.
2018. ápr. 11. 12:36
 5/25 anonim ***** válasza:
51%
Ha a jegyese vagy, jobban meg kellene bíznotok egymásban! Hogy megcsal-e a párod azt ő tudja egyedül, ha már most nem vagytok őszinték egymáshoz mi lesz később!
2018. ápr. 11. 12:43
 6/25 A kérdező kommentje:

Haza se akar onnan jönni... Eddig haza akart

Meg folyton az exeimet hozza fel azért hogy legyen mibe bele kötnie

Van kint egy lány és amikor szóba hozom akkor tiszta ideges lessz

2018. ápr. 11. 12:43
 7/25 anonim ***** válasza:
41%

1. Az nem meg csal, hanem megcsal!!!

2. Honnan tudjuk? Beszélj vele.

2018. ápr. 11. 12:48
 8/25 A kérdező kommentje:

Beszéltem

Ki akad amikor szóba hozom

Tegnap este bocsánatot kértem ki is békültünk de ma hívtam 20x és nem veszi fel...eddig mindig fel vette akkor is ha fel ébresztettem

2018. ápr. 11. 12:51
 9/25 anonim ***** válasza:
45%
Hiába kérdezed tőlünk, nem mi vagyunk benne a kapcsolatban. Ha azt mondjuk, hogy megcsal, az is teljesen lényegtelen, mert attól még simán lehet, hogy nem csal meg.
2018. ápr. 11. 12:53
 10/25 anonim ***** válasza:
53%

"Szerintem meg nem csal meg. Talán attól fél, hogy te akarod őt és ki akarja ugrasztani a nyulat a bokorból. Teszteli, hogy szereted-e még."

Én ugyanerre gondoltam, úgyhogy ezzel nagyon egyetértek.

Simán lehet egy teszt ez az egész, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megteszed vagy sem.

De akár még is csalhat.

Mi ezt nem tudhatjuk.

2018. ápr. 11. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!