Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a párom minden éjjel más novel csal meg az álmában?
Hát
1. honnan tudod hogy mindig más nővel
2. szoktatok szexelni? lehet kevésnek tartja
1. Mivel nagyon oszinte hozzám (szerintem), o maga mondja el az álmait
2. Minden nap szexelunk, nagyon ritka ha nem, nagyon jó a szex, láthatóan o is élvezi, és kíván engem...
Ezért nem értem az álmait...
Vágyik más nőkre is. Minden férfi vágyok más nőkre is. Én is. Iszonyatosan be tudnék izgulni bizonyos lányokra, de mivel van egy szerelmem és mert hűséges vagyok hozzá, nem teszem meg. De az érzés, a vágy még ott van.
A hűség az egy választás(kivéve azoknál, akiknek esélyük sem lenne félremenni)
femlon: Nálunk is szerintem ez a helyzet, hogy van egy szerelme, és ezért nem csal meg, de gyermeket tervezunk, és eskuvot, viszont nekem vannak kétségeim, nem e fognak a vágyai idovel kitorni (más nok iránt) ????
Nem gond, nem zavar ha megcsal az álmában, álmainkat nem irányítsuk, csak kíváncsi vagyok, hogy miért van ez...
Rajta is kaptam, mivel beszél és nyog is az álmábol, de o maga is elmondja.
Én is gondoltam arra hogy vannak vágyai, vagy velem kapcsolatban, vagy más nokkel, de miért nem beszél velem errol?
Már nincsenek olyan dolgok amiket szégyelnénk egymás elott, talán ez az egy dolog amirol nem beszél velem, szerintem, mi a fétise ?!
Ha mindig mással álmodik ilyet, akkor nincs gond. Az lenne a baj, ha mindig egy lánnyal szexelne álmában.
Nincs jelentőségük az ilyen álmoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!