Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hazassagban szemezni massal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazassagban szemezni massal mennyire bün?

Figyelt kérdés

1 eve hazasodtunk össze.

Minap elmentünk beülni valahova baratokkal es a ferjem szemezgetett egy lannyal. Csak az lett feltunö h a lany mindig felenk nezeget akkor kezdett gyanus lenni es eszrevettem h a ferjem is nezi.

Eleg rosszul esik,nem nagyon csinalt ilyet eddig.Nagyon eliteli a megcsalast,meg a flörtöt is.

Nem tudom mire veljem,szerintetek ebböl lehet kesöbb problema?

7eve vagyunk együtt,30 evesek vagyunk.

Ez szimpla ego erösites volt?vagy pedig ez a kikacsintgatas elöjele

Most tervezünk babat de elbizonytalanodtam

Tudom h nem egy nagy dolog,de megis a segitsegeteket kerem.

Mit gondoltok erröl?mennyire bün?

Aki volt ilyen szituban miert csinalta?

2018. márc. 21. 10:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Mi van? Hetente nézi az esküvői videótokat? Ott valami baromi nagy gond van! :D
2018. márc. 21. 12:11
 22/26 anonim ***** válasza:
30%
Nem a domborodó nadrágról van szó, hanem egy szimpla szemezésről. Ezt csak azok gondolják túl, akik betegesen féltékenykednek. Pont, mint ti.
2018. márc. 21. 12:13
 23/26 anonim ***** válasza:
d.gni se ciki:)
2018. márc. 21. 15:09
 24/26 anonim ***** válasza:

Ja szerintem is elég beteges,hogy hetente nézi az esküvői videót :D Nem lehet,hogy ritkán mozdultok ki,és ránézett egy csaj, ő meg nézte,hogy jól látja e hogy valakit érdekel?

Szerintem inkább ez lehetett.

Ez még semmi,főleg ha először fordult elő,az is lehet,hogy csak elbambult a csajon,vagy ismerős volt neki. Miért nem kérdezted meg,hogy ismered azt a lányt úgy figyel téged? Vagy most kérdezd meg,hogy láttad nagyon figyelték egymást. Ennyi az egész.

2018. márc. 21. 20:04
 25/26 anonim ***** válasza:

Önmagában nem bűn, mert egy kis szín , önbizalom erősítés..

Bizony, ha rámenős a nő és pont esetleg egy hullámvölgy alján vagytok..szinte garantált a félrelépés...

De az, hogy mindezt előtted teszi..ez már bűn..

egy megcsalást hoztunk rendbe, amikor együtt vásároltunk a gyerekeinkkel és láttam, hogy szembe jön velünk egy nem szép, hanem érdekes külsejű nő...Amúgy persze megnézheti a férjem miért ne..De abban az állapotban..fogtam a komplett madáreleséges zacskót és földhöz vágtam kimentem az üzletből,,NApokig örjöngés lett a következmény..De én és a kapcsolatunk is egy érzékeny időszakban volt..

2018. márc. 22. 11:36
 26/26 anonim ***** válasza:

Kedves 15-ös válaszoló.

Utálom az általánosítást, úgyhogy leszel szíves kivonni az egyenletedből, amit biztos nagyon bonyolult számításokkal oldottál meg, csakhogy hibás. Ugyanis én nem szoktam szemezni senkivel, pláne nem flörtölök mással! Tehát mindenki mínusz egy, az máris nem mindenki, ugye?

Ne alacsonyíts le mindenki a te állatias szintedre, még azokéra, akik valamilyen általam meg nem értett okból egyetértettek veled.

Köszi! Csak ennyit akartam. Ebben benne is van a válaszom, hogy mit gondolok a kérdező férjéről.

2018. márc. 24. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!