Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hazassagban szemezni massal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazassagban szemezni massal mennyire bün?

Figyelt kérdés

1 eve hazasodtunk össze.

Minap elmentünk beülni valahova baratokkal es a ferjem szemezgetett egy lannyal. Csak az lett feltunö h a lany mindig felenk nezeget akkor kezdett gyanus lenni es eszrevettem h a ferjem is nezi.

Eleg rosszul esik,nem nagyon csinalt ilyet eddig.Nagyon eliteli a megcsalast,meg a flörtöt is.

Nem tudom mire veljem,szerintetek ebböl lehet kesöbb problema?

7eve vagyunk együtt,30 evesek vagyunk.

Ez szimpla ego erösites volt?vagy pedig ez a kikacsintgatas elöjele

Most tervezünk babat de elbizonytalanodtam

Tudom h nem egy nagy dolog,de megis a segitsegeteket kerem.

Mit gondoltok erröl?mennyire bün?

Aki volt ilyen szituban miert csinalta?

2018. márc. 21. 10:59
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Völegenykent ö sem volt taho,sose csinalt ilyet,legalabbis elöttem

azert meresz kijelentes h a te parod 50 ev mulva se csinalna ilyet

2018. márc. 21. 11:37
 12/26 anonim ***** válasza:
20%

Merész, de a nyakam merném rátenni. Te anno merted volna erre rátenni?

Nem naivság, csak ismerted-e ennyire jól?

A válaszodból majd rájössz erre-arra.

2018. márc. 21. 11:38
 13/26 A kérdező kommentje:

Ismertem ezert mentem hozza.

Teljesen mas mint akikkel volt dolgom elötte.

Igen azt hittem h mas mint a többi!

es azthittem ilyen velünk sose törtenne meg

ezert vagyok ketsegbe esve h mi törtenhetett,mi lehet az oka

Szerintem ha elötte lettek volna ilyen ügyei,nem teszem fel a kerdest

de köszönöm a valaszod,jo latni h van meg olyan kapcsolat ahol tüzbe tenne az ember a kezet a parjaert

2018. márc. 21. 11:41
 14/26 anonim ***** válasza:
21%

Remélem nem is vetted sértésnek amit írtam, mert nem annak szántam, meg nem késforgatásnak.

De lehet hogy ilyen volt akkor is, csak a hátad mögött. Gondold el, ha ilyen az erkölcsi rendje, úgy hogy a feleségével ilyet tesz, mit tehetett mögötted, ha te csak az "új csaj" voltál, épp 1 hetes kapcsolatban.

Én tuti belehalnék ebbe...de inkább úgy mondom, hogy a kemény idegzetű párom is belehalna és megszakadna a szíve ettől, ha én csinálnám ezt vele kb.

Itt sokszor megkaptam h naiv vagyok, meg hazudok hogy egyáltalán az én kapcsolatom ilyen, de mindegy is.

Mindenki magából indul ki, és azt mondom, egy bizalmi kapcsolat itt kezdődik, és a te házasságodban 5 percig nem lennék benne. De a vőlegényem sem...

2018. márc. 21. 11:45
 15/26 anonim ***** válasza:
14%
Mindenki szemezik, flörtöl a másik nemmel, ami nem párkapcsolatfüggő. Ilyeneket "megtiltani" másnak csak birtoklási vágyra utal, kényszeres féltékenykedés.
2018. márc. 21. 11:51
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora tajparaszt már az, aki a párja mellett leplezetlenül folyatja másra a nyálát...nem megcsalás, de nekem ez nem férne bele, nagyon szánalmas. A párom soha sem bámul meg mást, ha együtt vagyunk, ez alap figyelmesség a másikkal szemben, nemhogy szemezgetne.
2018. márc. 21. 12:01
 17/26 anonim ***** válasza:
Ez igaz utolsó, de a másik jelenlétében nem igaz, hogy nem bír magával, megalázó, és tiszteletlen dolog.
2018. márc. 21. 12:02
 18/26 anonim ***** válasza:
utólsó: 15-ös válaszadóra gondoltam
2018. márc. 21. 12:02
 19/26 anonim ***** válasza:
Nehogy gyereket szülj. Az még egy jó kapcsolatot is próbára tesz, ő meg kifele kacsintgat és nem tisztel. Valószínűleg egyedül maradnál a nehézségekben.
2018. márc. 21. 12:04
 20/26 anonim ***** válasza:
15: persze, lehet ezt mondani, de úgy viselkedj a másikkal, ahogy szeretnéd, ha veled viselkednének. Ha szereted a párod, neked is fájna, ha nyíltan más férfi domborodó nadrágját nézné és harapdálná az ajkait, hogy a másik férfi is észrevegye. Vagy neked ez rendben van, ha madárnak néz és nem szeret a másik?
2018. márc. 21. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!