Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha hosszú, közel 20 éves házasságban kiderülne férjetek megcsal?
Ezt így megbocsátani nem lehet, ebből válás lesz, az biztos.
Azon is gondolkozz el, hogy miért jutott idáig a kapcsolatotok.
Ti hoztátok létre, ti is rontottátok el, hisz az elrontásához is ugyanaz a két személy szükséges.
És hogyhogy eddig nem vetted észre a dolgokat?
3,5 évig hogy lehet ezt így titkolni? Hogy lehettél ekkora vak?
Mi "csak" 9,5 éve vagyunk egy pár a férjemmel, abból 4,5 éve házaspk, can egy gyerekünk, de most úgy érzem, hogy nem tudnék túllépni rajta. Biztos megbeszélném vele, hogy miért történhetett ez meg, de valószínű szerelmes a nőbe, úgyhogy én jelen ésszel, érzelmekkel iránta, elhagynám.
Nagyon nehéz helyzet. És őszintén sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél. :(
Neked így jó ez a kapcsolat, boldog és szabad vagy benne?
Ha igen akkor beszéld meg vele, hogy legyen már veled őszinte.
Kétség kívül ez egy nagyon fura helyzet.
Vagy elkelett volna mondania az elején vagy lezárbi ezt a kapcsolatot. Ő veled maradna?
Minden ember, minden kapcsolat más. Vagy is, csak ti tudjátok, mit fogtok lépni. Mivel az ilyen dolog eléggé mindennapos, körülöttem is történtek ilyenek. Döntő többségben, ilyen hosszabb kapcsolatoknál, együtt maradtak. Kifelé, azt mutatják, mindent rendbe tettek. Azt, nem tudom, ténylegesen hogy állnak, ki mennyire sérült, min tudott túl lépni. Valószínű, az ezer szállal kötődés és hosszú együtt töltött évek végett maradnak. Na és negyven felett, nem egyszerű egy teljesen új életet kezdeni. Ahogy látom, sok embernek, nem is sikerül.
Az, mint írják, miért nem vetted észre? Azt is látom, sokan nem veszik észre, hogy párjuk évekig csalja őket. Nincs lángoló szerelem a harmadik fél iránt, csak szexuális kapcsolat, tényleg nehéz észre venni. Olyankor, a napi viselkedés, nem szokott egyáltalán változni.
Amiket válaszolnak, az ugye, a válaszoló mit tenne. A helyzetedet, neked kell nagyon végig gondolni és dönteni. Senki más nem dönthet, nem élheti a te életed.
Kicsit gondoljunk bele.
Mással hempergett, tehát hülyének nézte Önt.
Ki tudja miket beszéltek ki a háta mögött?!
Undorítónak találom.
Én válnék.
3,5 év hosszú idő....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!