Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazassagban szemezni massal mennyire bün?
1 eve hazasodtunk össze.
Minap elmentünk beülni valahova baratokkal es a ferjem szemezgetett egy lannyal. Csak az lett feltunö h a lany mindig felenk nezeget akkor kezdett gyanus lenni es eszrevettem h a ferjem is nezi.
Eleg rosszul esik,nem nagyon csinalt ilyet eddig.Nagyon eliteli a megcsalast,meg a flörtöt is.
Nem tudom mire veljem,szerintetek ebböl lehet kesöbb problema?
7eve vagyunk együtt,30 evesek vagyunk.
Ez szimpla ego erösites volt?vagy pedig ez a kikacsintgatas elöjele
Most tervezünk babat de elbizonytalanodtam
Tudom h nem egy nagy dolog,de megis a segitsegeteket kerem.
Mit gondoltok erröl?mennyire bün?
Aki volt ilyen szituban miert csinalta?
Aki képes előtted ilyet csinálni, az nem tisztel téged, picit sem. Az ilyen típus ha nem vagy ott, és van rá lehetősége, simán megfektet bárkit.
Fizikai megcsalás nem történt, de vajon történne-e, ha egy rámenős, csinos nővel találkozna? - ezt a kérdést tedd fel magadnak.
A gyerektémát pedig jegeljétek, amíg ilyen tiszteletlen veled.
Ugyanezt gondoltam en is,
ha nem vagyok vele mi törtenik
es kitudja hanyszor csinalhatta mar...
Ejj de nehez normalis ferfit talalni.
En is ettöl tartok h mi lesz kesöbb?
En sose tettem ilyet se elötte se mögötte,ezert gondolom h baj van
Akadt. Pont a hetedik évben. Mert a jól megszokott, meleg kapcsolat már jól megszokott volt:-) és nem volt benne semmi varázs.
Nem akartam megcsalni a páromat, eszem ágában nem volt.
De ez jele volt annak, hogy már nem ég úgy a láng. De ez természetes sok év után. Tudom, van, ahol igen, vannak kivételek, de én nem vagyok kivétel.
Nem szoktam ezt sportszerűen űzni..
Amit tanácsolok , hogy feltélen VELE beszélj erről, de normálisan. Mondd el, hogy láttad, hogy mi volt, stb. stb.
Az a jó, ha barátok is vagytok. Én is azonnal szóltam a páromnak, hogy hú, képzeld volt ez és ez, és ezt és ezt éreztem,éltem át. Sajnos ő rosszul reagálta le, nem hitte el, amit mondok, nem tette magát bele a kapcsolatba jobban - nem akart javítani, szépíteni, csak telibe szarta. Én ettől nem csaltam meg, a váláson viszont évek múlva most igen gondolkodom. Nem a szemezés miatt, hanem mert mindennek oka van.
Az őszinteség, meghitt, mélye beszélgetések hiánya, az érdeklődésének a hiánya, stb. stb.
Ezek az okok, de a szemezés egy pici tünet. Ha akkor, amikor beszélek neki erről, nem vesz semmibe, akkor semmi gond nem lett volna. A beszélgetés, a kapcsolat feltárása, felrázása sokkal fontosabb, mint a szemezés.
Hát nem is azzal van a baj, hogy szemezget, hanem hogy akkor csinálja, amikor ott vagy. Kb. az első leírta.
De tényleg beszélni kéne vele, lehet csak beképzelted.
Biztos h nem lattam rosszul,fel oran keresztül biztos nem neztem felre.
Sokan voltunk nem akartam balhezni miatta.
Megprobalok beszelni vele de semmi garancia semmire.
A baba dolgot tenyleg halasztani kell
Mindenki megeszi, amit főzött. Az én vőlegényem férjként sem lenne ilyen tahó, 50 év után sem, de szerintem kutyából nem lesz szalonna. Azaz, anno is ilyen lehetett.
Most már vállald h ilyen emberhez mentél feleségül, vagy válj el. Jó, lehet másnak ez nem akkora dolog, de a mi kapcsolatunkban, a mi szemünkben ez igen is " bűn" és megcsalás már. De ezek csak mi vagyunk...
Persze vannak problemaink,de amugy jol megvagyunk.
Nagyon bujos,igenyli a sok puszit az ölelest,az összebujos filmnezest
Az esküvöi videonkat a mai napig hetente megnezi...
en is szoktam par havonta de ö sokkal sürübben
ezert sem ertem,de beszelni fogok vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!