Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a házasságban a férj azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a házasságban a férj azt mondja tökéletes neki minden közben másképp viselkedik. Megcsalás lehet a háttérben?

Figyelt kérdés

Szoval ha a férj meg van elégedve a feleséggel,tudja hogy hűséges és szerelemmel szereti őt. .de mégis sokszor másképp viselkedik...zavarba

Van elutasito a szexben,érzelmileg visszafogja magát.pedig nem ilyen volt.sokat netezik telefonon ..titkolozik..nem az a tűz ég benne mint régebben. ..miért van ez?miért jo neki ha a feleség kételkedik ha igy viselkedik,közben meg tagad hogy nincs senkije...pedig valami megváltozott az biztos...fáj és egyben.idegesítő miért nem őszinte.Tuti van valaki a dologban...

2017. dec. 19. 11:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
50-50. Vagy megcsalás van a háttérben, vagy nem. Ebből az 5 db zagyva mondatból mi ezt nem fogjuk tudni neked megmondani.
2017. dec. 19. 11:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A titkolózással a tapasztalatom sajnos nekem sem jó.

Amint ez előkerül a kapcsolatban, nálam lapát. Ha férfi létemre tudok nyílt és őszinte lenni, el is várom ezt.

Házasság esetében nyilván más a helyzet. Próbálj leülni vele és megbeszélni. Mond el hogy esik ez neked, stb...

2017. dec. 19. 12:06
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen ugy gondolom hogy az őszinteség nagyon jó dolog.én is az vagyok es azt is várom el.de hiába próbáltam mar vele beszélni erről mindig támadó a viselkedése hogy hogyan gondolok én ilyet róla, ő nem olyan.de azt érzem nem őszinte.észre venni ahogy beszél,viselkedik.már tanácstalan vagyok,szeretem es nem akarom elvesziteni,de ha van valaki a dologban akkor inkább menjen.De az akkor nem csak engem viselne meg hanem a gyereket is.
2017. dec. 19. 12:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Még az sem biztos, hogy félrelép az a szerencsétlen, de te máris belekevered a gyereket?!
2017. dec. 19. 13:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Van rá esély, de azert meg mielőtt válnál, legalább beszélj vele az érzéseidről, kételyeidről. Hátha mégis másról van szó.
2017. dec. 19. 17:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Dettó mint a volt férjem. Nálunk egy riheronygy volt a dologban. Tudtam, éreztem de nem tudtam bebizonyítani, egyszerűen annyira jól tudták titkolni, hogy csak akkor bizonyosodott be amikor maga a nő mondta el.
2017. dec. 21. 07:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok válni, nagyon szeretem,de érzem hogy valami van.igen az ember megérzi ha valami nem stimmel,és ez nagyon rossz érzés. Tudom hogy titkolja és azt is hogy nagyon ért az internet dolgaihoz.Tudja hogyan kell rejtve titkosan irkálni beszélgetni.sokmindenre én is rá jöttem és láttam dolgokat.jesszusom maga a nő mondta el??Mi lett veletek?Aki itt támadt engem hogy vádolom a férjem annak csak annyit hogy soha ne tudja meg hogy milyen rossz ez az érzés es ne tudja meg milEn mikor egy világ omlik össze benne.
2017. dec. 22. 04:45
 8/8 anonim ***** válasza:

:( Nem irogyellek kedves kérdező. Mikor az én volt párom vontam kérdőre engem is letámadott, hogy nemár, meg hogy képzelek ilyet, meg nem bízom benne stb...

De a jelek egyértelműek. Mindig... Hála Istennek az embernek vannak megérzései. 90%ban bejön.

Ahogy nálam is.

Kívánom hogy mielőbb tudd meg mi van, mert ez az állapot nagyon szar.

2017. dec. 22. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!