Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a házasságban a férj azt mondja tökéletes neki minden közben másképp viselkedik. Megcsalás lehet a háttérben?
Szoval ha a férj meg van elégedve a feleséggel,tudja hogy hűséges és szerelemmel szereti őt. .de mégis sokszor másképp viselkedik...zavarba
Van elutasito a szexben,érzelmileg visszafogja magát.pedig nem ilyen volt.sokat netezik telefonon ..titkolozik..nem az a tűz ég benne mint régebben. ..miért van ez?miért jo neki ha a feleség kételkedik ha igy viselkedik,közben meg tagad hogy nincs senkije...pedig valami megváltozott az biztos...fáj és egyben.idegesítő miért nem őszinte.Tuti van valaki a dologban...
A titkolózással a tapasztalatom sajnos nekem sem jó.
Amint ez előkerül a kapcsolatban, nálam lapát. Ha férfi létemre tudok nyílt és őszinte lenni, el is várom ezt.
Házasság esetében nyilván más a helyzet. Próbálj leülni vele és megbeszélni. Mond el hogy esik ez neked, stb...
:( Nem irogyellek kedves kérdező. Mikor az én volt párom vontam kérdőre engem is letámadott, hogy nemár, meg hogy képzelek ilyet, meg nem bízom benne stb...
De a jelek egyértelműek. Mindig... Hála Istennek az embernek vannak megérzései. 90%ban bejön.
Ahogy nálam is.
Kívánom hogy mielőbb tudd meg mi van, mert ez az állapot nagyon szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!