Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Több éves házasságban hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több éves házasságban hogy kezelnétek a félrelépést?

Figyelt kérdés
Mondjuk együtt vagytok 15-20 éve, ebből mondjuk 10-15 év házasság és kiderülne, hogy valahol félúton volt egy kalandja.
2017. nov. 29. 18:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
21%

Nem szép tőle, hogy nem mondta el, gondolom félt hogy elhagyod abban a pillanatban.

Magától vallotta be?

Hát nagyon haragudnék rá a helyedbe, de saját példámból is kiindulva mindenki hibázik

2017. nov. 29. 18:48
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én soha többet nem tudnék megbízni benne. Más az, ha valaki hibázik, megbánja és bevallja és megint más aki hibázik és nem öszinte. Utóbbit nem tudnám megbocsátani.
2017. nov. 29. 18:53
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy összepakolnék, és elmennék.
2017. nov. 29. 18:55
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én ezzel mindig úgy vagyok, hogyha neki megérte azt a kalandot/egy éjszakát, hogy tudta, ha megtudom elveszít...akkor a kapcsolatunk sem ér többet.
2017. nov. 29. 19:08
 5/17 anonim ***** válasza:
56%
Ezt nem lehet kezelni, ez a másik fél totális megalázása, abban a pillanatban hogy ez kiderülne vége lenne a kapcsolatnak akár 1 éves akár 40 éves házasság. Aki ezt megbocsájtja az egy barom és meg is érdemli hogy megcsalják.
2017. nov. 29. 19:09
 6/17 anonim ***** válasza:
57%
Nem mondom, hogy bele tudom magam élni a helyzetbe, hiszen nem volt ilyen hosszú kapcsolatom senkivel, de úgy képzelem, hogy a bizalom innentől elszállna. Lehet, hogy megbocsátanám (bár ez nagyban függ a körülményektől is) de elfelejteni sosem tudnám, még akkor sem, ha ez nyomot hagyna a kapcsolatunkon.
2017. nov. 29. 19:20
 7/17 anonim ***** válasza:
24%
Gondolkodtam ezen a kérdésen, de végülis annyit mondanék csak, hogy egészségére. Egy ilyen hosszú házasságban bőven vannak hullámvölgyek így is úgyis. Hogy az egyik ilyen esetben egyszer még titokban félre is lépett, az nem sokat ad már hozzá.
2017. nov. 29. 19:31
 8/17 A kérdező kommentje:

Elméleti kérdés.

Köszönöm a válaszokat.

2017. nov. 29. 19:33
 9/17 anonim ***** válasza:
43%

Elméleti kérdésként máshogy kezeljük mintha valaki ilyen helyzetbe ténylegesen belekerül.

Valahol félúton félrelépett..szerintem nincs olyan házasság ahol a hosszú, hosszú hétköznapokkal, betegséggel, anyagi nehézséggel, munkahelyi problémákkal teli évek alatt ne történne meg valami hasonló. Ha nem félrelépés, akkor flört, egyéjszakás kaland, vagy munkahelyi románc.

Ha ez nem többszöri alkalom és egyébként működik a házasság még véletlenül sem kell felrúgni.Beszélni kell róla, meg kell keresni a miért-et és le kell zárni a témát.

Aki kezdte már újra az életét, főleg gyerekkel, bizonyára egyetért velem. Bár hozzáteszem: nem voltam ilyen helyzetben, de van családom és küzdenék érte,hogy maradjon is.

2017. nov. 29. 20:36
 10/17 anonim ***** válasza:
Visszacsalod, és vigyorogsz. Amúgy ha van közös lakás, akkor a vagyon nagy visszatartó erő, mert senki nem vágyik arra h visszamenjen az anyjához, vagy a kva drága albérlet.
2017. nov. 29. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!