Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Adott eset: 2 fiú testvér egy lány , az egyik fiú testvérnek van egy felesége és a feleség lefeküdt a másik fiú testvérrel-kvázi a sógoràval., a lány testvér megtudta ezt , de ezt nem tudják. Mit tennétek a lány testvér helyében ?

2018. febr. 22. 17:00
 1/8 anonim ***** válasza:
én csak a csajnak mondanám meg merre hány lépés, meg, hogy figyelek
2018. febr. 22. 17:04
 2/8 A kérdező kommentje:
A lány úgy tudta meg hogy belenézett az üzeneteibe a feleségnek, ezért nehéz eléállnia hogy innen tudja.
2018. febr. 22. 17:07
 3/8 anonim ***** válasza:
12%
Miért nézett bele? A feleség helyébe jelenteném is felfelé ezt a lányt...
2018. febr. 22. 17:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Na ha nekem lenne ilyen testvérem én örülnék ha a tesóm elmondaná mit tud azt ne hogy honnan. Meg annak is örülnék ha a fiú tesóm nekem bevallaná a feleséget küldeném a francba. Nekem a család fontosabb de nyílván a fiú tesóm is hibás lenne. Ha én lennék az a lány tesó meg elmondanám a másik tesónak és a feleségnek hogy tudok róluk és ha nem állnak le jelzem tesómnak.
2018. febr. 22. 17:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Túl gyanús volt sok minden. Aztán hirtelen válás kellős közepe
2018. febr. 22. 17:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Ja és kb 1 éve áll ennek az információnak a tudatában, és nem tudja mitévő legyen....
2018. febr. 22. 17:20
 7/8 anonim ***** válasza:
28%
1 év? inkább hallgasson, mert még inkább rá is megharagszanak, mert 1 évig lófszt sem tenni ugyan oylan shit.
2018. febr. 22. 17:23
 8/8 anonim ***** válasza:

"Túl gyanús volt sok minden. Aztán hirtelen válás kellős közepe"

Akkor már tök mindegy. Nem véletlenül válnak nyilván...

Egyébként meg qrva mindegy honnan tudod, magyarázkodni itt nem neked kell, nem is lennél köteles elmodani, hogy honnan tudod.

Maximum a fiú testvérrel beszélnék, hogy ez mire volt jó. (AKivel megcsalta a férjét)

De mivel válnak, ez a (volt) kapcsolat szempontjából már igazán mindegy, úgy is vége.

2018. febr. 22. 20:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!