Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért vagyok képtelen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok képtelen a hűségre? Van más is így?

Figyelt kérdés

Hali, őszintén rájöttem,hogy még egy kapcsolatomban sem voltam hűséges,maximum ott ami nem tartott olyan sokáig,hogy legyen időm félrelépni.

Ez nem egy kamu kérdés mielőtt azt gondolnátok! Nő vagyok és volt egy hosszú kapcsolatom ahol tényleg megpróbáltam hűséges lenni,de iszonyatos erőfeszítést igényelt,lemondtam a bulikat stb,mert tudtam,ha olyan helyzetbe kerülök nekem végem,nem tudok ellenállni. De tisztára bekattantam ettől az egésztől,hogy megtagadtam magam,nem jártam el szórakozni,hűséges voltam stb. Nem tudom mi a bajom,de valamiért őrülten vágyom kapcsoalt alatt más férfiak rajongására,elismerésére. Volt valaki hasonló helyzetben? Megoldódott vagy örökre ilyen leszek?

2018. febr. 18. 17:43
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Nyitott kapcsolat nem nekem való. Nyilván nem tudnám elviselni,hogy megcsalnak. Mint mondtam szükségem van a rajongásra,és az nem rajonghat igazán aki nincs velem teljesen. Max egy szeretői kapcsolatot tudok elképzelni mondjuk egy idősebb pasival.
2018. febr. 19. 09:58
 22/29 anonim ***** válasza:
Ahogy néhány hozzászóló is írta, majd valószínüleg neked is megjelenik az életedben az igazi, aki mellett már nem lesz szükséged az ilyesfajta "rajongásra". Nincs ezzel akkora baj szerintem, egészen addig, amíg nem hitegeted a másikat azzal, hogy te hűséges vagy és komoly kapcsolatot akarsz. Vágysz egyáltalán komoly kapcsolatra?
2018. febr. 19. 12:46
 23/29 anonim ***** válasza:

Lehet nem kéne még neked párkapcsolat.

Majd megtalálod azt, akit soha nem lennél képes megcsalni.

2018. febr. 19. 14:08
 24/29 anonim ***** válasza:

Nekem a volt csajom volt olyan, mint te.

Őt az apja pénzelte 37 évesen még mindig, így nem nagyon volt képes magát és a gyerekét eltartani.

Neki se volt önbizalma, de neki a papa pénze miatt.

De rá is fázott, már évek óta egyedül van.

40 éves nő, egy gyerekkel nem túl kelendő árucikk.

2018. febr. 20. 02:28
 25/29 anonim ***** válasza:
38%

A hűség egy előző századokbeli baromság, amit a kereszténység erőltetett rá az emberiségre.

Most annyi a lényeg, hogy ha akarsz gyereket, akkor keress hozzá valakit, akivel együtt fel tudod nevelni.

Egyébként pedig légy nyitott mindenre és élj. Szexelj akivel csak szeretnél, legyen az férfi, nő vagy ami az ízlésed és boldog vagy tőle.

2018. febr. 20. 11:35
 26/29 kakadu19 ***** válasza:
0%
Nem hiszem hogy ennyire görcsölnöd kéne ezen. Éld ki magad egyszer élünk. Ha meg amúgy is kerülöd a kapcsolatokat akkor meg minek a kérdés?
2018. febr. 20. 12:34
 27/29 A kérdező kommentje:
25,köszönöm :)
2018. febr. 20. 16:14
 28/29 anonim ***** válasza:
Akkor most azt várod, hogy megerősítsenek abban, hogy rendben van az amit csinálsz? Én azt mondom, hogy élj úgy, ahogy szeretnél. Legyen annyi pasid amennyit akarsz.
2018. febr. 20. 16:23
 29/29 anonim ***** válasza:
Ja, legyen neked annyi, amennyit csak akarsz, de közben nem kellene másokat abban a hamis hitbe ringatni, hogy te vagy a "szüziesség" királynője.
2018. febr. 20. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!