Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok képtelen a hűségre? Van más is így?
Hali, őszintén rájöttem,hogy még egy kapcsolatomban sem voltam hűséges,maximum ott ami nem tartott olyan sokáig,hogy legyen időm félrelépni.
Ez nem egy kamu kérdés mielőtt azt gondolnátok! Nő vagyok és volt egy hosszú kapcsolatom ahol tényleg megpróbáltam hűséges lenni,de iszonyatos erőfeszítést igényelt,lemondtam a bulikat stb,mert tudtam,ha olyan helyzetbe kerülök nekem végem,nem tudok ellenállni. De tisztára bekattantam ettől az egésztől,hogy megtagadtam magam,nem jártam el szórakozni,hűséges voltam stb. Nem tudom mi a bajom,de valamiért őrülten vágyom kapcsoalt alatt más férfiak rajongására,elismerésére. Volt valaki hasonló helyzetben? Megoldódott vagy örökre ilyen leszek?

Lehet nem kéne még neked párkapcsolat.
Majd megtalálod azt, akit soha nem lennél képes megcsalni.

Nekem a volt csajom volt olyan, mint te.
Őt az apja pénzelte 37 évesen még mindig, így nem nagyon volt képes magát és a gyerekét eltartani.
Neki se volt önbizalma, de neki a papa pénze miatt.
De rá is fázott, már évek óta egyedül van.
40 éves nő, egy gyerekkel nem túl kelendő árucikk.

A hűség egy előző századokbeli baromság, amit a kereszténység erőltetett rá az emberiségre.
Most annyi a lényeg, hogy ha akarsz gyereket, akkor keress hozzá valakit, akivel együtt fel tudod nevelni.
Egyébként pedig légy nyitott mindenre és élj. Szexelj akivel csak szeretnél, legyen az férfi, nő vagy ami az ízlésed és boldog vagy tőle.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!