Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki belement, hogy szerető legyen, de végül a bűntudat miatt képtelen volt élvezni a szexet?
Szuper
Nos ferfivel csak riherongyok kezdenek
Otthon varja a torvenyes felesege vele alszik vele ebred vele osztja a napjait
Te nagy seki vagy ingyen punani olcso hus
Egy nap amit tettel visszaszal a fejedre es veled teszik majd ezt
Igazsag van a vilagon gondolj erre
Szélén állnék, házas nő vagyok, de nem fogok szeretőt tartani, mert ehhez nekem nincs gyomrom. Minden oldalról megrágtam, inkább elválok, még ha muszáj is várnom egy kis időt még így anyagi gyűjtés miatt. Orgazmusba bele sem gondoltam, szerintem nekem az első kettőnél biztos menne, ja, utána nem hiszem. Még egy beszélgetős, kávézós randitól is tiszta ideg vagyok, hogy tilosban mászkálok, pedig csak el akarom varrni a szálakat.
Ja, simán lehet, hogy egy szeretőnek lelki okokból nincs orgazmusa. Nem lehet tiszta lapokkal?
"Neked nem kell elszámolni senkinek sem"
Tévedés. Magának el kell. Hát nem százszor át lett rágva ez a téma? Milyen ember és milyen tartással rendelkezik az az ember, aki képes egy házas pasival/nővel összejönni? Mennyire kell ehhez magát alábecsülnie? Rengeteg egyedülálló ember van, neki pont az kell, aki másé. Azonkívül nem tudom ki hogy van önmaga szeretetével, de én szeretem annyira magam, hogy nem süllyednék le addig, hogy valakinek második legyek, egy ürítőlyuk, miközben otthon hazudozik a párja képébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!