Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért vagyok képtelen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok képtelen a hűségre? Van más is így?

Figyelt kérdés

Hali, őszintén rájöttem,hogy még egy kapcsolatomban sem voltam hűséges,maximum ott ami nem tartott olyan sokáig,hogy legyen időm félrelépni.

Ez nem egy kamu kérdés mielőtt azt gondolnátok! Nő vagyok és volt egy hosszú kapcsolatom ahol tényleg megpróbáltam hűséges lenni,de iszonyatos erőfeszítést igényelt,lemondtam a bulikat stb,mert tudtam,ha olyan helyzetbe kerülök nekem végem,nem tudok ellenállni. De tisztára bekattantam ettől az egésztől,hogy megtagadtam magam,nem jártam el szórakozni,hűséges voltam stb. Nem tudom mi a bajom,de valamiért őrülten vágyom kapcsoalt alatt más férfiak rajongására,elismerésére. Volt valaki hasonló helyzetben? Megoldódott vagy örökre ilyen leszek?

2018. febr. 18. 17:43
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
69%
Miért nem mész el krvának?
2018. febr. 18. 17:45
 2/29 anonim válasza:
69%
Az ilyet hívják kur.ának . Ezen nem lehet segíteni . Ilyen maradsz sajnos ez kényszer betegség . Esetleg ha elmész pszihologushoz.
2018. febr. 18. 17:50
 3/29 anonim ***** válasza:
90%

Amíg ezt nem fejted meg, és nem rendezed le magadban, addig ne alakíts ki párkapcsolatot senkivel.

Téged csaltak már meg? Csak mert ha egyszer átéreznéd, hogy mekkora fájdalom és csalódás, lehet másképp gondolnád a cselekedeteidet. Amíg nincs következménye, addig felelőtlen és önző leszel.

2018. febr. 18. 17:51
 4/29 A kérdező kommentje:

Első két válaszoló, nem mutattok túl sok intellektust a hozzászólás alapján. K***a= pénzért fekszik le férfiakkal. Valamint nem voltam még együtt szexuálisan túl sok emberrel,úgyhogy nem helyénvaló a K* kifejezés,de legyen igazad.

3. válaszoló, igen csaltak már meg egyszer. Nagyon fájt. Próbálom kerülni a párkapcsolatokat már lassan egy éve és próbálom keresni a miérteket,de nem nagyon találom.

2018. febr. 18. 17:59
 5/29 anonim válasza:
66%
Melyik korosztályhoz tartozol, hány éves vagy? Lehet nem kaptál megfelelő családi értékrendet, nem láttál jó példát, tisztességet stb...
2018. febr. 18. 18:03
 6/29 anonim ***** válasza:
84%
3-as vagyok. Szerintem csak nem vagy tisztában az értékeiddel, és külső visszaigazolások (rajongás, figyelem) által tartod szinten magad. Ez nem a szexről szól nálad, hanem egyfajta önbizalom tuning. Meg kell tanulnod ezek nélkül is tudni, hogy érsz valamit, és akkor is jól érezni magad a bőrödben, ha épp nem bókol körbe senki.
2018. febr. 18. 18:04
 7/29 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem az lesz a kulcs, hogy vágysz a férfiak elismerésére. Azt gondold végig, miért kell neked (több) külső megerősítés?
2018. febr. 18. 18:08
 8/29 anonim válasza:
37%
A második válaszoló vagyok! tapasztaltam a fajtádat sajnos ugyan ilyen kényszeresen mániákus volt megcsalás téren az exem is ezért csak ez a véleményem az ilyenekről. Sőt minden jó érzésű embernek ez a véleménye . Tudom nehéz elfogadni hogy riba.c és/vagy kur.a vagy de belekell törődnöd. Nem bántás képp írom ezeket. De ez az igazság. Ha tetszik ha nem.
2018. febr. 18. 18:09
 9/29 anonim ***** válasza:
65%

Írtam egy választ, de elszállt a mátrixban. Egyik része arra vonatkozott, hogy szerintem nem vagy k..rva. Aki ide ír az arra készülhet, hogy a trolltársak elég keményen ítélkeznek mindenkiről sokszor magukról is. A másik rész az volt, hogy a probléma megoldása a felismerésénél kezdődik. Ezek szerint ez is megtörtént. Megkérdeztem továbbá, hogy kb mennyi kapcsolatod van egy évben, de erre is válaszoltál közben. Ez alapján azt gondolom, hogy nem vagy kóros:) Bár nem vagyok doki. Szerintem:

1. rossz helyen ismerkedsz,

2. a tartós kapcsolataid nem kötnek le, unod őket, nem motiválnak, sőt lehet direkt olyanokat választasz, akik mellett félremehetsz,

3. A hódítást nagyobbra tartod, mint egy tartós kapcsolat intimitását, azaz valszeg még nem volt olyan tartós kapcsolatod, ami megmutatta volna, hogy ez mennyire nagy érték tud lenni. Nem kapott el még egy igazi férfi sem, aki hosszabb távon motivációt tudott volna adni.

4. Szerintem nem vagy túl öreg, így megnyugodhatsz, hogy az ember tud annyit változni, hogy képes lesz olyat csinálni, amit korábban még nem.

2018. febr. 18. 18:10
 10/29 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem semelyik kapcsolatodban nem voltál igazán szerelemes, és nem becsülted meg a társadat, ha ennyire másra is vágysz közben. Jó esetben megismersz valakit, akit nem akarsz majd megcsalni. Szerintem kalandozz egy kicsit, és éld ki magad, amennyire tudod. Könnyen lek*rváznak itt, ha pasi lennél a világ császárának tartanának, mert ők félreléphetnek, mert akkor a nő a hibás, mert nem adott meg nekik valamit.
2018. febr. 18. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!