Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok képtelen a hűségre? Van más is így?
Hali, őszintén rájöttem,hogy még egy kapcsolatomban sem voltam hűséges,maximum ott ami nem tartott olyan sokáig,hogy legyen időm félrelépni.
Ez nem egy kamu kérdés mielőtt azt gondolnátok! Nő vagyok és volt egy hosszú kapcsolatom ahol tényleg megpróbáltam hűséges lenni,de iszonyatos erőfeszítést igényelt,lemondtam a bulikat stb,mert tudtam,ha olyan helyzetbe kerülök nekem végem,nem tudok ellenállni. De tisztára bekattantam ettől az egésztől,hogy megtagadtam magam,nem jártam el szórakozni,hűséges voltam stb. Nem tudom mi a bajom,de valamiért őrülten vágyom kapcsoalt alatt más férfiak rajongására,elismerésére. Volt valaki hasonló helyzetben? Megoldódott vagy örökre ilyen leszek?
Talán én is arra hajlok,hogy az önbizalmam miatt van szükségem a megcsalásokra.
Köztudott,hogy mindig elégedetlen vagyok magammal és nehéz meglátni az értékeket. Az is gyanús,hogy egyszer voltam szerelmes ,egy olyan férfiba aki naponta elmondta,hogy gyönyörű vagyok. Csak úgy voltam képes megbízni és jól érezni magam,hogy ezt mindig elmondta nekem. Ő hozzá voltam ugye hűséges évekig. Talán pont ott romlott meg a dolog,hogy a végén már kevésszer dicsért és jött az önbizalomhiányom,hogy akkor már nem is tetszem neki,vagy biztos megcsal stb. Így kezdődött a romlás.
Na de az önbizalmam ,hogy tudnám magamtól fejleszteni?
en is onbizalomhianyos vagyok megis 7eve husegesen elek.
pedig hidd el jol esne kacerkodni flortolni neha(ennel tobb teljesen kizarva) de amikor olyan helyzetbe kerulok azt mondom
nem!
mivel nekem egy flortoles is rosszul esne a paromtol
igy en ezek az elvek szerint elem az eletem
neked vszinu egy nyitott kapcsolat kellene
es hidd el lenne ra vevo te lennel a pasik álma!!!🙂
Köszönöm a 2. oldalon lévő hozzászólásokat :) Ment a zöld kéz. Sok sok hasznos dolgot olvastam tőletek.
Valaki kérdezte,hogy lebuktam-e. Nem soha nem buktam le,és később sem tudták meg a dolgot.
Valaki írta,hogy ezt csinálta 29 éves koráig majd megváltozott az igazi miatt. Nem tudom,hogy nekem is így lesz-e,mert aki írtam srác,hogy mindig dicsért róla azt hittem,hogy ő az igazi,betegesen szerettem. Csak a végén csaltam meg amikor már biztos voltam benne,hogy ennek vége. Nem tudom,hogy leszek-e valaha szerelmes újra és képes leszek normálisan viselkedni.
Valaki kérdezte,hogy csinálok-e értelmes dolgokat. Igazából mostanában álltam rá arra,hogy kimozdítsam magam a komfort zónámból ,elkezdtem dolgozni az egyetem mellett. Én amúgy kb soha életemben nem dogloztam semmit. Ez meg is látszik rajtam, a munkahelyen is elég bizonytalan vagyok,de eldöntöttem,hogy most már folyamatosan fogok legalább 2-3 napot dolgozni,mert sokat dobott az önbecsülésemen,hogy egyáltalán valamit csinálok. A sikerélményem maximum az,ha megcsinálok egy nehéz vizsgát. Amúgy nincs ilyen hobbim,mint neked,hogy hímezés,régebben sportoltam sokat,de az elmúlt 2 évben csak nyűgnek éreztem úgyhogy abbahagytam.
Szeretem magam?
Kerdésre mi az első ami beugrik?
Szex a fontos vagy vaz, hogy rajongjanak érted, megtöltsenek az imadatukkal, szerrtetükkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!