Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képtelen vagyok a hűségre! Miért van ez? Küzdjek saját vágyaim ellen, vagy fogadjam el, hogy ilyen vagyok?
Őszinte lehetek? Átérzem a problémád, mert én is ilyen vagyok. Legalábbis gondolatban, csókig még nem jutottam csak flörtig úgy hogy volt barátom de el tudom képzelni magamról..
Amúgy ha már az önértékelési problémánál tartunk, lehet benne valami. Nem akarok egoistának tűnni, de most 10ből 9 srác azt mondja rám h szép vagyok de senkinek nem tudok hinni mert évekig azzal b*szogattak általánosban hogy ilyen meg olyan ronda vagyok. Igaz azóta sokat változtam külsőre (is) de nagyon nehéz elhinni hogy szépnek találnak és nekem jólesik ez az önigazolás.. :S :( A sok év után amikor csak azt kaptam hogy milyen ragyás vagyok meg egy tehén.. -.-"
Ha majd valakit igazán szeretni fogsz, nem lesz szükséged ilyen apró húzásokra ahhoz, hogy igazold magadat, mert megelégszel azzal a ténnyel, hogy a párod nagyon szeret és te is őt.
Nem, nem valami romantikus filmből csöppentem ide, csak tudom, milyen úgy élni, hogy vagy valakivel, azt hiszed szereted, de mindig találsz valakit, aki szebb és jobb.
Aztán majd jön valaki, akinél nem találsz jobbat, mert ő a tökéletes számodra, mert őt nagyon szereted, és egyszer csak megtanulsz hűséges lenni.
Majd, ha egyszer odabent is felnősz, megérted, és már nem fogsz hülyének nézni, amiért itt ömlengek neked a szerelemről.
Élvezd a szabadságot, és ne akard magad mindenképpen lekötni, hogyha majd eljön az ideje, ne érezd azt, hogy mindvégig be voltál zárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!