Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszik rám?
Figyelt kérdés
Nejemmel már 5 hónapja nem szexeltünk (lelki problémái vannak) amikor is volt egy összejövetel, ahol a legjobb barátnőjével kicsit összejöttünk. Hónapokig átjártam hozzá szexelni. Persze, hogy beütött a sz*r. Elmesélte tegnap este miket műveltünk, na volt kiborulás. Tudom, hogy nem volt ez szép dolog, de engem is meglehet érteni vagy nem? Lényegében kinek van igaza? Vagy mindketten hibáztunk?2018. febr. 9. 11:59
41/42 anonim válasza:
A legnagyobb pofont nem azzal kapod ha a feleseged kirakja a holmidat...
a tobbi majd csak ezutan jon. Tudod a sors sokszorosan adja vissza azt amit tettel a felesegeddel. Akarhova nezek magam korul mindenki kemenyen megfizetett... az exemet pl mar 18 eve huzza az ag..
42/42 anonim válasza:
Nem vagy egyszerű. Vannak még rhadék szrházi emberek.
Az én excsajom megcsalt mikor padlón voltam...
Ahelyett hogy megértett volna, segített volna, még jobban a földbe döngölt.
Összeszedtem magam, vissza is fogadtam... DE onnantól ha 6 kezem lenne sem. volna elég ahoz hogy össze számoljam a nőket akikkel én "vissza adtam" neki.
Hasonló jókat neked haver!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!