Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszik rám?
Figyelt kérdés
Nejemmel már 5 hónapja nem szexeltünk (lelki problémái vannak) amikor is volt egy összejövetel, ahol a legjobb barátnőjével kicsit összejöttünk. Hónapokig átjártam hozzá szexelni. Persze, hogy beütött a sz*r. Elmesélte tegnap este miket műveltünk, na volt kiborulás. Tudom, hogy nem volt ez szép dolog, de engem is meglehet érteni vagy nem? Lényegében kinek van igaza? Vagy mindketten hibáztunk?2018. febr. 9. 11:59
11/42 anonim válasza:
Benned komolyan felmerül a másik felelőssége is? Mert akkor nem gondolkodunk egyformán. Te önző módon csak a saját igényeidet helyezted előtérbe. Gondolj bele, mi lenne, ha fordítva történt volna?
12/42 anonim válasza:
Ha beleegezett volna a feleség nem lenne jogod, de mivel háta mögött dugtál, így nem. A helyett, hogy könnyű ideiglenes megoldást választod, segíthettél volna neki megoldani a lelki problémáit.
A barátnője ugyanúgy egy féreg, barátnője pasijával szexelni??
13/42 A kérdező kommentje:
Jaj de mindenki ellenem van. Fogadjunk, ha fordítva lett volna mindenki azt mondaná: jól tetted kislány, sőt hagyd ott azt a roncsot.... hát én nem lépek le
2018. febr. 9. 13:01
14/42 anonim válasza:
Problémái vannak. Ilyenkor normális embereknél számíthat a párjára, aki mellette áll. Hát rád, meg a barátnőjére rohadtul számíthatott... Tudod mit? Köpj egyet és állj alá...
15/42 anonim válasza:
Nem kell le lepned. :) Majd az asszony ki rak.
16/42 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy férfi vagy, engem baromira nem érdekel. Ha nő lennél, akkor is ugyanezt írtam volna.
9-es voltam.
27N
17/42 anonim válasza:
A legijesztőbb az, hogy még csak nem is tudatosul benned, hogy micsoda egy féreg van. Nem, hidd el, ha egy nő írja ezt ki, neki is ugyanez lenne a válasz. A megcsalás semelyik nemtől sem elfogadható, a körülmények (lelki probléma, barátnővel baszás) pedig csak még undorítóbbá tesznek.
18/42 anonim válasza:
Hogy te nem lépsz le? Még a lelépés is ezerszer jobb, mint hogy így megalázod a párod. Ne aggódj, ha becsúli magát valamire is, kihajít, mert mást nem érdemelsz. Te nem is ember vagy, hanem egy nagy beszélő farok
19/42 anonim válasza:
Senki nincs ellened, tényeket közöl mindenki, azt mondja, hogy a megcsalás undorító, mert tényleg az.
Ha nő lennél is azt írtam volna, amit írtam, senkitől nem elfogadott számomra ez a viselkedés.
20/42 anonim válasza:
Alja féreg vagy.
(És fordított helyzetben a nejednek is ezt írná, megnyugodhatsz.)
A megcsalás SOHA nem érthető.
Nagyon remélem, hogy kamu...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!