Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jogosan haragszik rám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragszik rám?

Figyelt kérdés
Nejemmel már 5 hónapja nem szexeltünk (lelki problémái vannak) amikor is volt egy összejövetel, ahol a legjobb barátnőjével kicsit összejöttünk. Hónapokig átjártam hozzá szexelni. Persze, hogy beütött a sz*r. Elmesélte tegnap este miket műveltünk, na volt kiborulás. Tudom, hogy nem volt ez szép dolog, de engem is meglehet érteni vagy nem? Lényegében kinek van igaza? Vagy mindketten hibáztunk?
2018. febr. 9. 11:59
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
97%
Nem érzed magad undorítónak? Lelki támogatás helyett a barátnőjével kúrsz? Úgy hajítanálak ki, hogy a cuccaid az ablakon landolnának utánad. Utolsó féreg.
2018. febr. 9. 12:04
 2/42 anonim ***** válasza:
0%
szerintem ha 5 honapig nrm volt szex, ne csodalkozzon. az ok, hogy dugni nincs kedve, de leszophatott volna.
2018. febr. 9. 12:05
 3/42 anonim ***** válasza:
96%

Hááát persze, hogy érthető, amit tettél. Te vagy a legnagyobb áldozat.

Remélem ez egy troll kérdés, mert nem lehet valaki ennyire paraszt.

2018. febr. 9. 12:07
 4/42 anonim ***** válasza:
95%
2-es és ha mondjuk halva született babája? Nem tudjuk mi az a lelki ok. A férj egy undorító féreg...
2018. febr. 9. 12:17
 5/42 anonim ***** válasza:
100%
Nyomorék vagy:) én a nō helyében egybõl dobnálak :) ;)
2018. febr. 9. 12:22
 6/42 anonim ***** válasza:
100%

#2: Te se vagy egy empatikus személyiség, ahogy elnézem.

1. Támogatni kellett volna ahelyett, hogy mással mész szexelni, mert otthon nem laksz jól. Talán ha kihúzod a feleséged a lelki problémából, akkor hamarabb kapod meg, amire vágysz. Így okoztál neki egy még nagyobb lelki problémát az előző mellé pluszba, és ez gerinctelen dolog.

2. A kedves barátnő is lehetett volna hű a titulusához, mert nem kezdek el kúrni a legjobb barátnőm férjével, semmi áron. Főleg, hogy elég valószínű, mindketten tudtatok, hogy a feleséged nincs jól, támogatásra lenne szüksége, ti ehelyett hónapokig összejártatok, és előadtátok neki a cukimukit.

3. Nem, nem lehet megérteni. A megcsalás nem megoldás semmire, az egy aljas dolog, főleg, ha az ember barátnője a szerető.

Teljesen jogosan dobna ki titeket az életéből, mert senki nem ezt érdemli.

Ez egy undorító dolog volt, nem férjhez és barátnőhöz méltó viselkedés.

Undorító valójában, de próbáltam kulturált választ adni.

2018. febr. 9. 12:23
 7/42 anonim ***** válasza:
100%
#4: Ha tényleg az történt volna, amit te leirtál, én tuti felkötném mindkettőt a feleség helyett is...
2018. febr. 9. 12:25
 8/42 anonim ***** válasza:
100%

Szegény feleségednek sincs szüksége ellenségekre, hisz itt van a férje meg a barátnője...

Ugye azt tudod hogy most ezzel még mélyebbre löktétek a szakadékba?! De nem baj, két utolsó aljas féreg jól megtalálta egymást.

Nem tudom mi volt az ok, de ha már segíteni nem tudtál neki (remélem legalább próbáltál- bár a leírásból nem ez jön le), akkor a minimum hogy nem a barátnőjével csalod, akármekkora gerinctelen qrva az is.

Mondjuk a megcsalás semmire sem megoldás, főleg nem ha lelki fájdalom (vagy bármilyen betegség) miatt utasít el a másik.

2018. febr. 9. 12:37
 9/42 anonim ***** válasza:
100%
A megcsalás soha, semmilyen körülmények között nem érthető meg. Egy kapcsolatot le kell zárni, ha nem működik, nem pedig másba tenni a pélódat.
2018. febr. 9. 12:42
 10/42 anonim ***** válasza:
91%

Neked csak a szexrol szol a hazassag? Nem is ereztel buntudatot, hogy a mar meglevo probalemaja melle generalsz meg egyet? Tudtal nyugodtan aludni mellette, tudva,hogy belul szenved? Es mert nem segitettel neki?

Remelem dogni fog...

2018. febr. 9. 12:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!