Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jogosan haragszik rám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragszik rám?

Figyelt kérdés
Nejemmel már 5 hónapja nem szexeltünk (lelki problémái vannak) amikor is volt egy összejövetel, ahol a legjobb barátnőjével kicsit összejöttünk. Hónapokig átjártam hozzá szexelni. Persze, hogy beütött a sz*r. Elmesélte tegnap este miket műveltünk, na volt kiborulás. Tudom, hogy nem volt ez szép dolog, de engem is meglehet érteni vagy nem? Lényegében kinek van igaza? Vagy mindketten hibáztunk?
2018. febr. 9. 11:59
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Jó, megértettem aljas dolog volt. Viselem a következményeit itthon és szenvedek tovább én is, mert számomra csak szenvedés vár mikor hazaérek. Arra senki sem gondol, hogy amikor haza érek az amúgy agyilag zsibbasztó meló helyemről, otthon rám zúdul a tömény szar amitől csak teljesen tönkre megy az elmém, a lelkem már rég megreccsent. Egy kicsit kiengedtem, igen, de, hogy egy aljas féreg lennék.... Köszönöm a tények felismertetését. Megyek vissza dolgozni, lassan végzek aztán haza, huuuj de jó lesz
2018. febr. 9. 13:34
 22/42 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire rossz neked, akkor miért nem válsz el? :D

Komolyan azt várod, hogy majd bárki sajnálni fog? :D

Az a szomorú egyébként, hogy lehet, hogy a kérdező maga egy troll, aki röhög a markába hogy sikerült megcsinálnia a hangulatot, de a jelenség nagyon is valós, sokan TÉNYLEG ilyenek.... undorító.

2018. febr. 9. 13:37
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
21: miért vagy akkor vele? Az, amit tettél sokkal rosszabb, mint ha szakítasz
2018. febr. 9. 13:39
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
Magadnak főzted, edd is meg!
2018. febr. 9. 13:46
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
Úgy állítod be a dolgot, mintha te lennél az áldozat... Van pofád rendesen.
2018. febr. 9. 13:51
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
25: és sajnos még el is hiszi magának
2018. febr. 9. 14:03
 27/42 A kérdező kommentje:
A pragmatikus dolgoktól függetlenül (lakás hitel, gyerek stb...) azért nem vállok el, mert az lenne szerintem csak igazán aljas, ha most ott hagynám a sz*rban. Én csupán lazítani akartam egy kicsit...
2018. febr. 9. 14:14
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
De bmeg, miért a barátnőjével? Hagyjuk a megcsalás tényét, engem az zavar a legjobban, hogy még ezt is tudtad fokozni. Legalább a betyárbecsülethez tarthattad volna magad te szerencsétlen! Ez az ami miatt szerintem abszolút megbocsáthatatlan a tetted, mert egy sima megcsalást öt hónap után még meg lehetne beszélni. Ja várjunk, most számolok. Öt hónapja nincs szex, hónapok óta csalod... Hát nem vagy valami kitartó. Sajnálom, ebben a felállásban én nem tudlak megérteni, főleg hogy semmit nem árulsz el a nejed problémájáról, így egyáltalán nem tűnsz olyan embernek, akit ebbe belehajszoltak. Akadt egy nehézség és a könnyebb ellenállás felé mozdultál el, ennyi. Na nehogy már téged kelljen sajnálni azért, mert egy ilyen fokú árulás után megkapod a magadét! Abba belegondoltál már, hogy ezzel a tetteddel két bizalmasától fosztottad meg?
2018. febr. 9. 14:17
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
27: már szarban hagytad azzal, hogy megaláztad. Hidd el, jobb lenne neki, ha eltűnnél
2018. febr. 9. 14:21
 30/42 A kérdező kommentje:
1. kb: 5 hónap után történt meg az első, onnantól kezdve találkozgattunk. 2. Azért őt választottam, mert bejön nekem, ismeri a helyzetünket, való igaz nem kellett sokat rábeszélnem. De néha ez a jó. Mind1 is mostmár. Az, hogy neki minek kellett ezt tönkretennie azt nem értem még most sem...
2018. febr. 9. 14:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!