Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Működhet egy életen át a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet egy életen át a kapcsolatunk szex nélkül?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt. Ő ffi/35 én nő/26. Nem túlzás, egy évben egyszer van szex. Más férfiak megőrülnek értem, és úgy érzem, hiába működik jól a kapcsolatunk minden más téren, nem tudok igy élni. Kell a szex. Számtalanszor próbáltam megbeszélni, de mintha a falnak beszelnék, semmi sem változik. Tavaly szeptemberben szexeltünk utoljára. Sajnos megcsaltam őt háromszor ugyanazzal a férfival, igen, sajnalom, de nem vagyok fából. Elhagyjam őt, vagy van értelme megpróbálni megmenteni a kapcsolatot? Kérdeztem tőle már, hogy szerinte szex nélkül le lehet élni egy életet? Szerinte igen.

2018. jan. 23. 04:08
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
88%

Ha mindkét fél aszexuális, akkor igen. Ha nem, akkor nem. Ha az egyik fél szexet akar, de a másik fél nem tesz a dolog érdekében semmit, az frusztrációt szül, ami a kapcsolat végéhez vezet vagy legalább az egyik fél szenvedéséhez.

Te már döntöttél a kapcsolat jövőjéről akkor, amikor háromszor megcsaltad. Akkor főleg, amikor ugyanazzal a férfival. Már csak közölnöd kell a tényállást.

2018. jan. 23. 04:20
 2/23 anonim ***** válasza:
86%
Ha szemet huny felette hogy mással csinálod és neked jó így akkor működhet. De azt nem várhatja el hogy ne szexeljél senkivel ha ő nem hajlandó kielégíteni.
2018. jan. 23. 06:07
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Semmi közeledés, cirógatás, stb nincs a részéről? Ez így elég fura. Én ha együtt élnék valakivel, biztos nem bírnám ki, hogy ne kedveskedjek neki valamivel, ne hozzam a tudtára, hogy szeretném ha lenne valami... Kissé furcsa a párod, esetleg nem lehet,hogy neki is van valakije?
2018. jan. 23. 06:10
 4/23 anonim ***** válasza:
18%

En is igy vagyok jelenleg

Parkent okes a pasi de szex az felevente egyszer

Nos en szeretot tartok

Igaz meg igy kevesebb a szex mint igenyelnem de jobb mint a semmi

2018. jan. 23. 06:32
 5/23 anonim ***** válasza:
25%
Nekem periódusok vannak. Pl van hogy naponta raugrok a paromra de van hogy havi ket havi egyszer vagyunk együtt. De ezr tiszteletben tartja. Bár néha nehezebben birja. Most meg terhesen csak akkor csináljuk ha én kezdemenyezem. Félti a babát pedig nem vagyunk letiltva.
2018. jan. 23. 06:50
 6/23 anonim ***** válasza:

Működhet, ha az igények is egyeznek.

A kapcsolat elején is ilyen volt? Ha igen, és mostanára változott meg a dolog, lehet lelki oka is az ő részéről.

A megcsalás nem megoldás. Beszéld meg vele, hogy neked szükséged van rá.

Ez a kapcsolat így nem lehet kiegyensúlyozott hosszútávon, hogy az egyiknek ilyen, a másiknak olyan igényei vannak...

2018. jan. 23. 07:01
 7/23 anonim ***** válasza:
75%
Nem. Es az enyem se fog...
2018. jan. 23. 07:24
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez már most se működik.
2018. jan. 23. 07:29
 9/23 anonim ***** válasza:
65%
Komolyan nem értem, hogy az ilyen kapcsolatoknak mi értelme van. Főleg ilyen fiatalon feladni magad és a lehetőségeidet egy ilyen kalap szarért. Nulla őszinte kommunikáció, nulla szex..ez mi konkrétan? Pont olyan, mintha kutyát tartanál, vele sem kell beszélgetni meg szexelni, csak egy párkapcsolatnak nem ez lenne a funkciója. Üljetek le, beszéljétek meg így évek múltával végre, hogy mi a gond. Már addig süllyedtél, hogy csalod is..komolyan neked erre van szükséged? Nem fogom fel ésszel, hogy minek vagy vele.
2018. jan. 23. 07:45
 10/23 anonim ***** válasza:
53%
hm nem lehet,hogy neki van valakije? Az elég szokatlan,hogy egy férfi ne akarjon szexet. Két okot tudok elképzelni 1, van szeretője 2, meleg.
2018. jan. 23. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!