Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy életen át a kapcsolatunk szex nélkül?
Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt. Ő ffi/35 én nő/26. Nem túlzás, egy évben egyszer van szex. Más férfiak megőrülnek értem, és úgy érzem, hiába működik jól a kapcsolatunk minden más téren, nem tudok igy élni. Kell a szex. Számtalanszor próbáltam megbeszélni, de mintha a falnak beszelnék, semmi sem változik. Tavaly szeptemberben szexeltünk utoljára. Sajnos megcsaltam őt háromszor ugyanazzal a férfival, igen, sajnalom, de nem vagyok fából. Elhagyjam őt, vagy van értelme megpróbálni megmenteni a kapcsolatot? Kérdeztem tőle már, hogy szerinte szex nélkül le lehet élni egy életet? Szerinte igen.
Ha mindkét fél aszexuális, akkor igen. Ha nem, akkor nem. Ha az egyik fél szexet akar, de a másik fél nem tesz a dolog érdekében semmit, az frusztrációt szül, ami a kapcsolat végéhez vezet vagy legalább az egyik fél szenvedéséhez.
Te már döntöttél a kapcsolat jövőjéről akkor, amikor háromszor megcsaltad. Akkor főleg, amikor ugyanazzal a férfival. Már csak közölnöd kell a tényállást.
2018. jan. 23. 04:20
2/23 anonim válasza:
Ha szemet huny felette hogy mással csinálod és neked jó így akkor működhet. De azt nem várhatja el hogy ne szexeljél senkivel ha ő nem hajlandó kielégíteni.
2018. jan. 23. 06:07
3/23 anonim válasza:
Semmi közeledés, cirógatás, stb nincs a részéről? Ez így elég fura. Én ha együtt élnék valakivel, biztos nem bírnám ki, hogy ne kedveskedjek neki valamivel, ne hozzam a tudtára, hogy szeretném ha lenne valami... Kissé furcsa a párod, esetleg nem lehet,hogy neki is van valakije?
2018. jan. 23. 06:10
4/23 anonim válasza:
En is igy vagyok jelenleg
Parkent okes a pasi de szex az felevente egyszer
Nos en szeretot tartok
Igaz meg igy kevesebb a szex mint igenyelnem de jobb mint a semmi
2018. jan. 23. 06:32
5/23 anonim válasza:
Nekem periódusok vannak. Pl van hogy naponta raugrok a paromra de van hogy havi ket havi egyszer vagyunk együtt. De ezr tiszteletben tartja. Bár néha nehezebben birja. Most meg terhesen csak akkor csináljuk ha én kezdemenyezem. Félti a babát pedig nem vagyunk letiltva.
2018. jan. 23. 06:50
6/23 anonim válasza:
Működhet, ha az igények is egyeznek.
A kapcsolat elején is ilyen volt? Ha igen, és mostanára változott meg a dolog, lehet lelki oka is az ő részéről.
A megcsalás nem megoldás. Beszéld meg vele, hogy neked szükséged van rá.
Ez a kapcsolat így nem lehet kiegyensúlyozott hosszútávon, hogy az egyiknek ilyen, a másiknak olyan igényei vannak...
2018. jan. 23. 07:01
7/23 anonim válasza:
Nem. Es az enyem se fog...
2018. jan. 23. 07:24
8/23 anonim válasza:
Ez már most se működik.
2018. jan. 23. 07:29
9/23 anonim válasza:
Komolyan nem értem, hogy az ilyen kapcsolatoknak mi értelme van. Főleg ilyen fiatalon feladni magad és a lehetőségeidet egy ilyen kalap szarért. Nulla őszinte kommunikáció, nulla szex..ez mi konkrétan? Pont olyan, mintha kutyát tartanál, vele sem kell beszélgetni meg szexelni, csak egy párkapcsolatnak nem ez lenne a funkciója. Üljetek le, beszéljétek meg így évek múltával végre, hogy mi a gond. Már addig süllyedtél, hogy csalod is..komolyan neked erre van szükséged? Nem fogom fel ésszel, hogy minek vagy vele.
2018. jan. 23. 07:45
10/23 anonim válasza:
hm nem lehet,hogy neki van valakije? Az elég szokatlan,hogy egy férfi ne akarjon szexet. Két okot tudok elképzelni 1, van szeretője 2, meleg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!