Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Barátnőm vajon a férjemet is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm vajon a férjemet is elcsábíthatta?

Figyelt kérdés
Van egy 18 éve ismert "barátnőm". Aki eléggé falta mindig a pasikat. 10 éve férjnél van akit nem egyszer megcsalt. Van két gyermekük. Öt családdal összejárnak ebből 3 férjhez biztos volt köze, ő mondta. Egy cégnél dolgozunk mind, én gyeden vagyok a 3. Gyermekünkkel. Egy fél éve van bennem a gyanú hogy esetleg elcsábíthatta az én férjemet is. Nem a legjobb a házasságunk egy ideje. Mi lehet az igazság? A munkahelyünkön nagyon sok félrelépéaről lehetett hallani, és én se tudok már bízni. Karácsonykor kapott a férjem egy pár SMS-t és egyikre se válaszolt csak amit a "barátnőm" küldött, nem furcsa? és elvileg nem is kedveli.
2018. jan. 19. 20:45
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Ez így veszett fejsze nyele.Ha játszmázol,azért,ha ők hazudnak a képedbe,akkor azért,de ez így,ebben a formában egy rakás sz..r,amiben benne ülsz.Fel fog őrölni ez az egész.Vagy túlteszed magad rajta,vagy véget vetsz a házasságodnak.Köztes megoldás sajnos nincs.
2018. márc. 19. 12:59
 32/36 anonim ***** válasza:
Tuti volt koztuk valami...a kerdezot hulyere veszik. Mondjuk az sem normalis aki ennyire magara ereszti a baratnojet...
2018. márc. 19. 22:00
 33/36 A kérdező kommentje:
Az szerintetek milyen ötlet, hogy megkérem barátnőmet hívja fel a férjemet és kérdezze meg tőle hogy nekem mi a bajom? Úgy hogy én ott vagyok barátnőmnél, de férjem nem tudja. Ő tőle már kérdeztem hogy mondaná e neki, de azt mondta hogy megmondoém kérdezzen engem. Ha már beszélték hogy gyanakszom, akkor ez kiderülne, nem? Vagy ezzel lejáratnám magam?
2018. márc. 20. 06:19
 34/36 A kérdező kommentje:
Mivel nem szoktak találkozni, meg beszélni ( férjem elmondása szerint), így gondolom a beszélgetésből ez kiderülne.
2018. márc. 20. 06:45
 35/36 anonim ***** válasza:
Az igazság az hogy a bnôd is nagy kamus lehet plussz a férjét csalja .Nem tudnék az ilyen bnőben megbízni.Egy biztató jel van sztem akkor is zavarba jöhet az ember lànya ha pusztàn bejön neki az illető vsgyis nem biztos hogy volt köztük vmi esetleg kerülgették egymàst .
2018. márc. 20. 23:21
 36/36 anonim ***** válasza:
Bizony el.
2018. márc. 26. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!