Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Barátnőm vajon a férjemet is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm vajon a férjemet is elcsábíthatta?

Figyelt kérdés
Van egy 18 éve ismert "barátnőm". Aki eléggé falta mindig a pasikat. 10 éve férjnél van akit nem egyszer megcsalt. Van két gyermekük. Öt családdal összejárnak ebből 3 férjhez biztos volt köze, ő mondta. Egy cégnél dolgozunk mind, én gyeden vagyok a 3. Gyermekünkkel. Egy fél éve van bennem a gyanú hogy esetleg elcsábíthatta az én férjemet is. Nem a legjobb a házasságunk egy ideje. Mi lehet az igazság? A munkahelyünkön nagyon sok félrelépéaről lehetett hallani, és én se tudok már bízni. Karácsonykor kapott a férjem egy pár SMS-t és egyikre se válaszolt csak amit a "barátnőm" küldött, nem furcsa? és elvileg nem is kedveli.
2018. jan. 19. 20:45
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Utoljára mikor férjemmel együtt találkoztunk barátnőmmel akkor kerülte a tekintetét. Nem kamuztam be mert nem volt rá alkalmam. Szerintem is egyszer történhetett meg a dolog. De én szeretném tudni. Mikor terveztük a 3. Babát akkor, barátnőm azt mondta fel ne csináltassam magam,ilyet is hogy és miért mondhatott?
2018. febr. 15. 15:08
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Hagyj a postaládában vagy ajtón bedobva pl a földön egy cetlit, amin csak ennyi szerepeljen: "megcsalt a férjed, jobb, ha tudod".

A lényeg, hogy intézd úgy, hogy a férjed találja meg.

2 opció van a viselkedésére:

- ha nem csalt meg, nyilvánvalóan nézni fog hogy "Ezmegmiafsz?", és elmeséli neked, milyen szürreális üzenetet talált, vagy valaki szórakozik.

- a másik az, hogy mélyen hallgat erről és nem mondja el neked a cetlit, ráadásul paranoiás is lesz, hogy ki akarja beköpni őt. :D

Tessék, nem járatod le magad senki előtt, és a viselkedéséből - a szavakkal ellentétben- leszűrheted, hogy mi az igazság.

Majd írj, mi volt!

2018. febr. 15. 18:16
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

U.I:

De azt még hozzáteszem, hogy ok, hogy megtudod az igazságot. De a probléma alapvetően nem a megcsalás, mert az csak a felszín, egy megfogható tünete annak, hogy valami probléma van, amiről nem avgytok egymással őszinték.

Szóval ha a helyzet valójában az, hogy te tisztában vagy vele, hogy a házasságotok egy db kaki, és nem teszel te semmit ez ellen, sőt netán hagyod is romlani a lejtőn, akkor ez valójában mellékes, emrt csak egy következménye a nemtörődömségnek.

2018. febr. 15. 18:21
 24/36 anonim ***** válasza:
84%

Ez nem is rossz ötlet.

Csak az a baj, hogy akkor se fogja megmutatni, ha ártatlan, pont azért mert nem akar idegesíteni.Pláne ha tudja hogy féltékeny vagy és gyanakszol-

Ha meg bűnös, pont azért mutatja meg, hogy lássad, ő tisztességes,mert nem titkolta el...

Kemény dió...

2018. febr. 15. 18:36
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

# 24-es

Nagy eséllyel ez a 2 forgatókönyv tipikus emberi reakciója a 2 esetben.

Ha bűnös, félelem a lebukástól valósíznűleg visszatartja, és a szembesítésig nem fogja valószínűleg direkt előre az arcába tolni a dolgot, de elkapja az idegeskedés, hogy lebukhat, ezért valószínűleg felveszi a kapcsolatot a szeretővel.

Ergo ha a barátnő a szerető, valósíznűleg jelentkezni fog, hogy kitudakolja "mi újság", ha meghallja a férjétől a "hírt"..

Inenntől ha ez megtörténik, a kérdező bevethet még egy maniolációs trükköt, méghozzá ha a barátnő feltűnően puhatol a téma iránt, akkor elhint egy apró, ám kamu részletet ezzel kapcsolatban, amit a férje nem tudhat. Sőt, ha elhinted azt a kamuhírt, hogy kaptál azóta még egyet, amiben az áll, hogy benne van a szerető neve, de eddig képtelen voltál megnézni és eldugtad valahova( megmondod hova, ahol le tudod ellenőrizni, ha kinyitották)... Elég csak megvárni, hogy visszajut-e az infó és a férj ellenőrzni-e ezt a helyet.

(Már csak azért is fogja,hogy tényleg lebuktatták-e)

Itt már nyilván nem tud hazudni, mert ezt csak akkor tudja meg, ha valóban szeretők voltak. Ergo a hazugság 100%-ig kizárva.

2018. febr. 15. 19:53
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

"Csak az a baj, hogy akkor se fogja megmutatni, ha ártatlan, pont azért mert nem akar idegesíteni.Pláne ha tudja hogy féltékeny vagy és gyanakszol- "

Egyébként meg elhiheted, hogy ha ártatlan vagy, hiába féltékeny a párod, ha nincs vaja füled mögött, 90%, hogy márcsak a kíváncsiság miatt is, és mert tartasz a szándékos bekavarástól, elmondod a párodnak a dolgot.

-Hiszen nincs mitől félned. De akár még arra is gondolsz, hogy a párod szórakozik veled. :)

2018. febr. 15. 20:14
 27/36 anonim ***** válasza:
Na kiderult a vegen?
2018. febr. 16. 09:02
 28/36 A kérdező kommentje:
Nem derült ki semmi. Rákérdeztem "barátnőmnél" is, de nem győzött meg. Ha volt is valami én már szerintem nem fogom megtudni.
2018. márc. 13. 19:44
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Hat,pedig elobb utobb minden kiderul.Ketely maradt a baratno fele...nem biznek benne se ezutan..
2018. márc. 17. 21:32
 30/36 A kérdező kommentje:
Mióta bennem felmerült a gyanú, azóta a férjem olyan sokat törődik velem. Pedig ezelőtt is hányszor mondtam neki hogy elhanyagolva érzem magam, de sose érdekelte. Nem lehet hogy mégis azért mert volt vmi és most a lelkiismerete meg megszólalt? Vagy ne lássak ebbe többet bele? Olyan bosszantó ha volt vmi azt nem lehet kideríteni, mert ez szerintem nem mostani dolog volt. Majd megpróbálok túllépni ezen... Ha nem lennének a gyerekek, biztos elválnék ás új életet kezdenék, mert a bizalmam elveszett.
2018. márc. 19. 11:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!