Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm vajon a férjemet is elcsábíthatta?
Ha ennyire lefoglalja ez minden gondolatod akkor tedd ezt.
A barátnődnek is mondhatod hogy nem tudsz megbízni benne, ezért nem akarsz vele találkozni. Nehogy már ő mondja meg kivel töltöd a szabadidődet! -ha nem akarod hogy ott legyen küldd el.
Eléggé gyanús valóban.
Kérdés: ha kiderülne, hogy valóban megtörtént, mi történne részdről? Otthagynád a férjed?
Kezdésnek én minden áron megszakitanám a nővel a kapcsolatot. Ilyen barátok mellett nem kell neked ellenség...
Második lépésként a férjjel ülnék le beszélni. Ha nem jó a házasság, mi nem jó benne? Tudtok rajta változtatni? Én inkább erre koncentrálnék.
Persze, kamuzza be a barátnőnek, h a férje kitálalt. És ha nincs is mit kitálalni? Akkor lejáratta a férjet. Meg magát is.
Istenem, egyáltalán nem biztos, h van/volt köztük valami. Honnan veszi a kérdező, honnan veszitek, hogy egyáltalán bejönnek egymásnak ők ketten?
Attól, hogy a csajnak sok pasihoz volt köze, még egyáltalán nem biztos, hogy a kérdező férje is kellene neki. Vagy fordítva.
Miért járatná le magát?
Ha nem igaz, akkor maximum bocsánatot kér, és elmondja, hogy bocs, de kétségbe van esve mert nincsenek mostanában a legjobban, és igen, az a gyanúja, hogy talán meg is csalta a férje.
Az is lehet, hogy nem csalta meg vele, igen, és az is, hogy megcsalta, de nem vele, hanem mással. Meg az is, hogy nem is csalta meg. Ezt csak ő tudja.
Egyébként:
". Egy cégnél dolgozunk mind, én gyeden vagyok"
- Ha egy cégnél vagytok, akkor a pletykát nehéz visszatartani szerintem amúgy. Esetleg ha van ott más "barátnőd", vele is beszélhetnél, tud-e valamit, hogy viselkedik bent a férjed stb.
A leírásból tényleg nem biztos semmi, de ha nyomasztja, akkor ki kéne deríteni.
A leírtakból ítélve csak, valami történhetett.A szereplők viselkedése elég gyanúra ad okot.
A valóságot neked kell kideríteni, itt senki sem tudja megmondani...és az, hogy mostanában vagy régebben történhetett, nem számít.A lényeg azon van, hogy egyáltalán megtörténhetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!