Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Barátnőm vajon a férjemet is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm vajon a férjemet is elcsábíthatta?

Figyelt kérdés
Van egy 18 éve ismert "barátnőm". Aki eléggé falta mindig a pasikat. 10 éve férjnél van akit nem egyszer megcsalt. Van két gyermekük. Öt családdal összejárnak ebből 3 férjhez biztos volt köze, ő mondta. Egy cégnél dolgozunk mind, én gyeden vagyok a 3. Gyermekünkkel. Egy fél éve van bennem a gyanú hogy esetleg elcsábíthatta az én férjemet is. Nem a legjobb a házasságunk egy ideje. Mi lehet az igazság? A munkahelyünkön nagyon sok félrelépéaről lehetett hallani, és én se tudok már bízni. Karácsonykor kapott a férjem egy pár SMS-t és egyikre se válaszolt csak amit a "barátnőm" küldött, nem furcsa? és elvileg nem is kedveli.
2018. jan. 19. 20:45
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Erre már gondoltam én is hogy barátnőmnek azt mondom hogy a férjem bevallotta...
2018. febr. 1. 08:59
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire lefoglalja ez minden gondolatod akkor tedd ezt.

A barátnődnek is mondhatod hogy nem tudsz megbízni benne, ezért nem akarsz vele találkozni. Nehogy már ő mondja meg kivel töltöd a szabadidődet! -ha nem akarod hogy ott legyen küldd el.

2018. febr. 1. 09:33
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé gyanús valóban.

Kérdés: ha kiderülne, hogy valóban megtörtént, mi történne részdről? Otthagynád a férjed?

Kezdésnek én minden áron megszakitanám a nővel a kapcsolatot. Ilyen barátok mellett nem kell neked ellenség...

Második lépésként a férjjel ülnék le beszélni. Ha nem jó a házasság, mi nem jó benne? Tudtok rajta változtatni? Én inkább erre koncentrálnék.

2018. febr. 1. 09:58
 14/36 anonim ***** válasza:
38%

Persze, kamuzza be a barátnőnek, h a férje kitálalt. És ha nincs is mit kitálalni? Akkor lejáratta a férjet. Meg magát is.

Istenem, egyáltalán nem biztos, h van/volt köztük valami. Honnan veszi a kérdező, honnan veszitek, hogy egyáltalán bejönnek egymásnak ők ketten?

Attól, hogy a csajnak sok pasihoz volt köze, még egyáltalán nem biztos, hogy a kérdező férje is kellene neki. Vagy fordítva.

2018. febr. 1. 11:20
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo az rn ferjem is zarkozott es csendes,megis behalozta az egyik ismerose elettarsa,ennyit errol..En is blifgoltem,es igazam is lett.Sztem is ugradzd ki a nyulat a bokorbol...
2018. febr. 1. 13:34
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Miért járatná le magát?

Ha nem igaz, akkor maximum bocsánatot kér, és elmondja, hogy bocs, de kétségbe van esve mert nincsenek mostanában a legjobban, és igen, az a gyanúja, hogy talán meg is csalta a férje.

Az is lehet, hogy nem csalta meg vele, igen, és az is, hogy megcsalta, de nem vele, hanem mással. Meg az is, hogy nem is csalta meg. Ezt csak ő tudja.

Egyébként:

". Egy cégnél dolgozunk mind, én gyeden vagyok"

- Ha egy cégnél vagytok, akkor a pletykát nehéz visszatartani szerintem amúgy. Esetleg ha van ott más "barátnőd", vele is beszélhetnél, tud-e valamit, hogy viselkedik bent a férjed stb.

A leírásból tényleg nem biztos semmi, de ha nyomasztja, akkor ki kéne deríteni.

2018. febr. 1. 17:24
 17/36 A kérdező kommentje:
Mióta eljött barátnőm, azóta nem is keresett. Olyan fura...
2018. febr. 15. 13:24
 18/36 anonim ***** válasza:
23%
hogy a férjem bevallotta“ az nagy galibat csinalna szerintem . Lehet regen 1 xer megtortent koztuk de azota sincs semmi es a ferjedet te erdekled . Ha ennyire tepernutanad akkor nem hinnem hogy csalna . A baratnod hogy szokott kozos tarsasagban visszonyulni a ferjeddel ? Kerulik a szemkontaktust , beszelgetest vagy az ellentetje?
2018. febr. 15. 13:28
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

A leírtakból ítélve csak, valami történhetett.A szereplők viselkedése elég gyanúra ad okot.

A valóságot neked kell kideríteni, itt senki sem tudja megmondani...és az, hogy mostanában vagy régebben történhetett, nem számít.A lényeg azon van, hogy egyáltalán megtörténhetett.

2018. febr. 15. 13:51
 20/36 anonim ***** válasza:
Na,mi lett? Bekamuztad,vagy tovabbra is rettegsz ?
2018. febr. 15. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!