Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm vajon a férjemet is elcsábíthatta?
Ezt a kerdest inkabb ne tedd fel, mert a nem valaszt nem hiszed el, az igent meg nem szeretned hallani.
Miert nem elegited ki? Ha nem ehes, mar mashol jollakott...
Csald meg te is a ferjed,ha nem torodik veled. Majd megfordul majd meg a figyelem iranya.
N
Utolsó... hogy te mekkora birka vagy! Csalja meg a ferjét. Kiderül majd hogy nem is lépett felre a férj és elválnak.
Kérdező... a kérdést a férjednek tedd fel.
Másrészt magadon változtass... hiszen érzed te is hogy nem ok valami.
Gyes alatt ráadásul esélyes a depresszió is. Járj el, foglalkozz magaddal, szerezd vissza az önbizalmad. Legyél kívánatos szexi nő... Érdeklődni fog a férjed. :)
30F
Benne van a pakliban.Mi lenne ha rákérdeznél mindkettőnél? Bár valószínű nem momdanák meg az igazat.
Mindenesetre,én nem tudnék jópofizni a barátnőmmel ezek után, hogy felmerült a gyanú a fejemben...
Kérdezd meg a férjed :/
Én csak tippelni tudok, hogy lehet van köztük valami.
"De nem tudtam nála rákérdezni, pedig azóta aludni se tudok."
Kamuzd be az egyiknél hogy a másik kitálalt és tőle sis szeretnéd hallani a miértet.
A reakcióból már tudsz leszűrni vmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!