Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Barátnőm vajon a férjemet is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm vajon a férjemet is elcsábíthatta?

Figyelt kérdés
Van egy 18 éve ismert "barátnőm". Aki eléggé falta mindig a pasikat. 10 éve férjnél van akit nem egyszer megcsalt. Van két gyermekük. Öt családdal összejárnak ebből 3 férjhez biztos volt köze, ő mondta. Egy cégnél dolgozunk mind, én gyeden vagyok a 3. Gyermekünkkel. Egy fél éve van bennem a gyanú hogy esetleg elcsábíthatta az én férjemet is. Nem a legjobb a házasságunk egy ideje. Mi lehet az igazság? A munkahelyünkön nagyon sok félrelépéaről lehetett hallani, és én se tudok már bízni. Karácsonykor kapott a férjem egy pár SMS-t és egyikre se válaszolt csak amit a "barátnőm" küldött, nem furcsa? és elvileg nem is kedveli.
2018. jan. 19. 20:45
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
25%

Ezt a kerdest inkabb ne tedd fel, mert a nem valaszt nem hiszed el, az igent meg nem szeretned hallani.

Miert nem elegited ki? Ha nem ehes, mar mashol jollakott...

2018. jan. 19. 21:26
 2/36 anonim ***** válasza:
6%

Csald meg te is a ferjed,ha nem torodik veled. Majd megfordul majd meg a figyelem iranya.

N

2018. jan. 19. 21:31
 3/36 anonim ***** válasza:
86%

Utolsó... hogy te mekkora birka vagy! Csalja meg a ferjét. Kiderül majd hogy nem is lépett felre a férj és elválnak.

Kérdező... a kérdést a férjednek tedd fel.

Másrészt magadon változtass... hiszen érzed te is hogy nem ok valami.

Gyes alatt ráadásul esélyes a depresszió is. Járj el, foglalkozz magaddal, szerezd vissza az önbizalmad. Legyél kívánatos szexi nő... Érdeklődni fog a férjed. :)

30F

2018. jan. 19. 22:15
 4/36 anonim ***** válasza:
100%

Benne van a pakliban.Mi lenne ha rákérdeznél mindkettőnél? Bár valószínű nem momdanák meg az igazat.

Mindenesetre,én nem tudnék jópofizni a barátnőmmel ezek után, hogy felmerült a gyanú a fejemben...

2018. jan. 20. 08:41
 5/36 anonim ***** válasza:
100%
Miért tartod/tartjátok ezzel a 18 éve ismert 'barátnőddel' még mindig a kapcsolatot ha ilyen? Van aza szint.
2018. jan. 20. 10:23
 6/36 A kérdező kommentje:
Ő hív állandóan. Én nem szoktam keresni. Találkozni is ritkán szoktunk, ránk "erőszakolja" magát. Nagyon nyomulós tényleg minden téren.
2018. jan. 20. 12:57
 7/36 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg a férjed :/

Én csak tippelni tudok, hogy lehet van köztük valami.

2018. jan. 23. 11:35
 8/36 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem a férjem, persze azt mondta hogy nem igaz, nem csalt meg vele sem és senki mással. De én még jobban elbizonytalanodtam. Mert mióta rákérdeztem azóta maga lett a tökéletes férj, ölelget, puszilgat, minden nap szexszelünk. Ja és miután rákérdeztem barátnőm egy hétig nem is keresett. Egy hét után köszönés szinten találkoztunk az ovinál. És aznap hívott barátnőm. El kezdte ecsetelni hogy ő szerelmes lett és rákérdezett hogy ugye én nem szoktam mondani semmit a férjemnek abból amit ő mond nekem. Beszélgettünk egy rövid ideig,majd a végén mondtam neki hogy majd kérdezni akarok tőle valamit, de nem telefonon, hanem majd személyesen. Öt perc múlva itt volt és olyan ideges volt. Első kérdése az volt mi a baj megcsalt a férjed, kiderítsem? Én csak néztem... De nem tudtam nála rákérdezni, pedig azóta aludni se tudok.
2018. febr. 1. 07:11
 9/36 A kérdező kommentje:
A férjem elég zárkózott típus, nehezen ismerkedik és nagyon csendes. Nekem se nyílik meg ennyi idő után se... A problémákról se tudtam vele soha beszélni.
2018. febr. 1. 07:14
 10/36 anonim ***** válasza:
100%

"De nem tudtam nála rákérdezni, pedig azóta aludni se tudok."

Kamuzd be az egyiknél hogy a másik kitálalt és tőle sis szeretnéd hallani a miértet.

A reakcióból már tudsz leszűrni vmit.

2018. febr. 1. 08:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!