Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehet csak 1 nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet csak 1 nővel együtt lenni hosszútávon?

Figyelt kérdés
11 éve vagyok házas és sokszor olyan érzés kap el,hogy de jó lenne más nővel lefeküdni(főleg,hogy nem is kéne sokat tenni érte,mert küldik a jeleket többen).Meg az is bosszant,hogy most még bejövök a nálam 10-15 évvel fiatalabb nőknek,de ez nem tudom meddig lesz így. 38f vagyok a feleségem 35n és elég rendesen hízik(kb 15-20kg-ot fölszedett az esküvő óta én viszont ugyanabban a súlyban vagyok).Nemtudom meddig fogom bírni még vele. A szeretőtartásnak szerintem nemsok értelme van,akkor inkább elválok és utána keresek újat ,ha úgyalakul.
2018. jan. 17. 09:13
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
0%
Az én feleségem sem kívánja már úgy a szexet, ennél fogva nem is szexelünk annyit és olyat, amitől komfortosan érezném magam mellette. 13 éve vagyunk együtt. Gyerekünk is van. És most bejött a képbe egy szerető. Nem tudom mi sül ki belőle.
2018. jan. 20. 20:12
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Fecó, te vagy az? :D

Exférjemmel is ezért váltunk. Mi másért...

Esküvő előtt már kikövetelte, szedjek fogamzásgátlót. OK, hát mégse dughatunk örökké gumiban...

Két mellékhatása van: erősen csökkent a libidó és hízni kezdtem. Nem olyan durva az évi 1-2 kiló, de 10 év alatt az bizony 15. Meg persze kellett gyerek is. ;) Neki elvileg mindennél jobban. Két vetélés után kaptam hormonkezelést (+5 kg). Megmaradt, megszületett, öröm, bódottá.

Egy hétig.

Aztán a gyerek az enyém, csak úgy, mint a háztartás meg minden. Persze nem lehetek fáradt, hisz nem dolgozok. Délután morog, de este legyen kedvem szexelni. Előjáték semmi, de tocsogjak, élvezzek többször is, az a tuti. Van rá öt percem.

Szülés után pedzegettem, hogy jó lenne elmenni edzeni, futni. Esetleg fodrászhoz (évente ötször). Mit is képzelek. Nem keresek, nem dolgozok (a havi gyed az nem számít), milyen alapon költenék ennyit magamra. Ő meg nem fog "minden délután" figyelni a gyerekre, neki pihennie kell.

Tornáztam otthon, a gyerekkel a lábam alatt, nem ettem semmit, de nem sok ment le. Hála a fogamzásgátlónak, amit ugye újra szedtem. De valahogy sikerült leadni 10 kilót. Vettem egy új ruhát, valami csinosat is tudjak felvenni. Első reakciója: mikor akarok lefogyni szülés után? Hát kösssz... Aztán néz, hogy este miért nincs kedvem pattogni a farkán.

Ez volt az a pont, ahol már nem is akartam tetszeni. Depressziós lettem.

Őférjesége nem sokkal ezután lebukott, hogy hajt egy kolléganőre. Kidobtam.

Egy évvel a válás után kúszott volna vissza. Kivirultam, megnyugodtam. Nem fogytam le, semmi váratlan stílusváltás. Egyszerűen csak jött egy férfi, aki mellett újra nőnek éreztem magam és ragyogtam.

Ő most egy 42 éves nővel és a fiával él albérletben.

2018. jan. 20. 21:33
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Minél hamarabb, ne keserítsd tovább szegény feleség életét. Ha már úgyis bejössz a 10-15 évvel fiatalabbaknál. Ő is biztosan le fog fogyni 15-20 kg-ot a válással.
2018. jan. 21. 20:22
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

Ki kell ábrándítsalak, nem gondoljuk a 35+ férfiakat vonzónak, legfeljebb egyes fiatal lányok eljátszák a pénzetek miatt (ami gondolom neked nincs). Minek válasszunk idősebb férfit, ha találhatunk hozzánk valót, akivel lehet közös jövőt tervezni. Ráadásul te bevallottan csak a fiatal test miatt keresel fiatal lányt. Kell ez a francnak.

23/N

2018. jan. 22. 09:24
 35/35 anonim ***** válasza:
87%
Na! Pont emiatt valasztottam 20 evvel oregebb pasit!!! Soha tobbet velem egykoru aki lecserel vagy “bekattan” mint a kerdezo....hanyas
2018. jan. 22. 14:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!