Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehet csak 1 nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet csak 1 nővel együtt lenni hosszútávon?

Figyelt kérdés
11 éve vagyok házas és sokszor olyan érzés kap el,hogy de jó lenne más nővel lefeküdni(főleg,hogy nem is kéne sokat tenni érte,mert küldik a jeleket többen).Meg az is bosszant,hogy most még bejövök a nálam 10-15 évvel fiatalabb nőknek,de ez nem tudom meddig lesz így. 38f vagyok a feleségem 35n és elég rendesen hízik(kb 15-20kg-ot fölszedett az esküvő óta én viszont ugyanabban a súlyban vagyok).Nemtudom meddig fogom bírni még vele. A szeretőtartásnak szerintem nemsok értelme van,akkor inkább elválok és utána keresek újat ,ha úgyalakul.
2018. jan. 17. 09:13
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
88%
Ha már itt tartasz, akkor inkább válj el.Nem a feleséged hízása a fő probléma, hanem az, hogy tobzódsz a félrekefélési lehetőségekben, és egyre nehezebb ellenállnod a kísértésnek.Valószínűleg mindig ilyen voltál és most meg is mutatkozik a maga valóságában.A feleséged esetleges fogyása ideig-óráig tartana csak vissza attól, hogy más nőkbe dugd a farkad.Kár volt elköteleződnöd annó, megkímélhetted volna a feleséged idejét.
2018. jan. 17. 10:05
 12/35 anonim ***** válasza:
98%
Úgy lehet együtt lenni hosszútávon egy emberrel megcsalás nèlkül, ha szeretjük a másikat. Te nem szereted a felesèged, te csak magadat szereted. Válj el, hogy tudjon találni magának valakit, akivel èrdemes kapcsolatban lenni. Te meg kefèlgess csak szabadon, ez 38 èvesen tènyleg nagy perspektíva.
2018. jan. 17. 10:12
 13/35 anonim ***** válasza:
5%

Kövér nőktől ne várj értelmes választ, hiszen magukból indulnak ki. 20 kiló igenis sok, már 5-6 kiló is meglátszik egy emberen, nemhogy ennek a többszöröse.

Ha te is igénytelenné váltál volna (lehet leszavazni, husikáim), nem lenne jogos a kérésed, de így érthető, hogy elvárnád, hogy ő is adjon magára. Beszélj vele, mert különben nem fog megoldódni a probléma, magától úgyse esik le neki.

Ha nem változik semmi, inkább válj el, de ne csald meg. A megcsalás ugyanis egy lamantinnal szemben is megcsalás, maradjon egyenes a gerinced.

2018. jan. 17. 10:12
 14/35 anonim ***** válasza:
97%

Te már nem szereted a feleséged. Válj el, ne húzd egyikőtök idejét sem. A megcsalás féreg dolog, ha mást kívánsz, tisztességesen tedd.

23/N

2018. jan. 17. 10:20
 15/35 Diavolino44 ***** válasza:
7%

#6 mar ugy oszinten, mi a jo feneret kellene neki, egy szalmaszallat is felretennie az ugyben?

A ha valaki igenytelen magara, s ez a no valoszinu az, lesz hosszutavon is! Soha az eletben nem fordult meg a fejembe, hogy ah, lesz.rom x eve vagyok egyutt a baratnommel, neki jo leszek igenytelenul is.

Oks, most egyedul vagyok, de napi 10 ora melo mellett is van 3 oram hetente lemenni a terembe, estenkent, megfozni magamnak a kajat tiszta alapanyagokbol. Mert igy erzem jol magam!!

Ertem en, hogy az bosszant, hogy egy ujabb 30+ eves no lesz egyedul, s rohadtul felsz, mert nem akarsz a sorsara jutni, de ezt o leginkabb maganak koszonheti.

2018. jan. 17. 10:22
 16/35 anonim ***** válasza:
78%
Akkor menj! Szabad vagy! 🤗
2018. jan. 17. 10:24
 17/35 anonim ***** válasza:
97%
Varga Csabesz tudja, hogy itt csak kövér nők válaszolnak...igazi látnok.Figyelmes olvasás után már tudná, hogy a kérdező beszélt a feleségével és az nem hajlandó változtatni.Abban viszont egyetértek vele, hogy a gerinced maradjon egyenes kérdező,(és ne azért, mert a kövér embereknek is jár a hűség, ez minden embernek jár, független a súlytól) utána kefélheted a szexuális fiatal nőket, amíg kinem öregszel a szakmából.
2018. jan. 17. 10:26
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Először is azt kellene letisztáznod magadban, hogy szereted-e még a feleséged. Ha igen, akkor le kell ülni, megbeszélni, hogy ő mit gondol, miért szedte magára ezt a súlyfelesleget. Ha lelki okai vannak, és így próbál magában kompenzálni (mert esetleg ő sem elégedett a házasságotokkal, vagy egyéb más érzelmi gond áll fent), akkor keressen fel pszichológust, vagy járjatok párterápiára. Ha szimplán csak falánk, keveset mozog, akkor te, mint rendszeresen sportoló, ajánld fel neki, hogy szívesen eljársz vele sportolni. Azonban ha nem nyitott megoldani a problémát, vagy te úgy érzed, hogy nem szereted annyira, hogy ebbe ilyen szintű energiát fektess, akkor hagyd el. A megcsalás semmire sem lesz megoldás, mert a jelenlegi helyzetben te nem vagy boldog, attól, hogy valakivel lefekszel, az otthoni problémáid a feleségeddel nem oldódnak meg.
2018. jan. 17. 10:46
 19/35 anonim ***** válasza:
93%
Annyira lehangoló, hogy 11 év után a hízását tudod felhozni vádként. Az a bajod, hogy áll a micsodád a fiatalabb bomba kis nőkre és így szolgálsz mentségül a lelkednek.Nagyon felszínes ember lehetsz, jól fog járni a nejed, ha elhagyod. Szerintem ő is írhatná ide, hogy az én drága jó uram 11 év után miért nem tudja már olyan keményen berakni nekem...de szerencsére nem írja. Remélem minél előbb megszabadul tőled és már most sajnálom a következő nőt aki veled lesz.
2018. jan. 17. 10:51
 20/35 anonim ***** válasza:
96%

Simán. A hűség döntés kérdése. Elárulok egy titkot: minden nőnek p.nája van (ideális esetben), tehát a 10 évvel fiatalabb nőn is ugyanannyi lyuk van mint a feleségeden. Alapvetően az a probléma, hogy nem szereted és nem tiszteled a feleséged. Ahelyett, hogy együtt sportolnátok vagy megbeszélnéd vele, ösztönlény módjára a farkad után mész, ami gusztustalan dolog.

Én 13 éve vagyok a párommal, ő egészségügyi okok miatt felszedett 10 kiló pluszt. Egy szóval nem mondtam neki semmit, ugyanúgy működött a szex, mert imádom a mai napig is. Eljárunk együtt sportolni és változtatott az étrendjén. Szépen fogy, de ha így maradna én akkor is imádnám. Nekem egy ürítés (ami vagy jó vagy nem) nem ér meg annyit, hogy eldobjam a páromat és ezt a 13 évet.

Egyébként szerintem a feleséged jobban járna ha megszabadulna tőled.

35F

2018. jan. 17. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!