Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet csak 1 nővel együtt lenni hosszútávon?
Kövér nőktől ne várj értelmes választ, hiszen magukból indulnak ki. 20 kiló igenis sok, már 5-6 kiló is meglátszik egy emberen, nemhogy ennek a többszöröse.
Ha te is igénytelenné váltál volna (lehet leszavazni, husikáim), nem lenne jogos a kérésed, de így érthető, hogy elvárnád, hogy ő is adjon magára. Beszélj vele, mert különben nem fog megoldódni a probléma, magától úgyse esik le neki.
Ha nem változik semmi, inkább válj el, de ne csald meg. A megcsalás ugyanis egy lamantinnal szemben is megcsalás, maradjon egyenes a gerinced.
Te már nem szereted a feleséged. Válj el, ne húzd egyikőtök idejét sem. A megcsalás féreg dolog, ha mást kívánsz, tisztességesen tedd.
23/N
#6 mar ugy oszinten, mi a jo feneret kellene neki, egy szalmaszallat is felretennie az ugyben?
A ha valaki igenytelen magara, s ez a no valoszinu az, lesz hosszutavon is! Soha az eletben nem fordult meg a fejembe, hogy ah, lesz.rom x eve vagyok egyutt a baratnommel, neki jo leszek igenytelenul is.
Oks, most egyedul vagyok, de napi 10 ora melo mellett is van 3 oram hetente lemenni a terembe, estenkent, megfozni magamnak a kajat tiszta alapanyagokbol. Mert igy erzem jol magam!!
Ertem en, hogy az bosszant, hogy egy ujabb 30+ eves no lesz egyedul, s rohadtul felsz, mert nem akarsz a sorsara jutni, de ezt o leginkabb maganak koszonheti.
Simán. A hűség döntés kérdése. Elárulok egy titkot: minden nőnek p.nája van (ideális esetben), tehát a 10 évvel fiatalabb nőn is ugyanannyi lyuk van mint a feleségeden. Alapvetően az a probléma, hogy nem szereted és nem tiszteled a feleséged. Ahelyett, hogy együtt sportolnátok vagy megbeszélnéd vele, ösztönlény módjára a farkad után mész, ami gusztustalan dolog.
Én 13 éve vagyok a párommal, ő egészségügyi okok miatt felszedett 10 kiló pluszt. Egy szóval nem mondtam neki semmit, ugyanúgy működött a szex, mert imádom a mai napig is. Eljárunk együtt sportolni és változtatott az étrendjén. Szépen fogy, de ha így maradna én akkor is imádnám. Nekem egy ürítés (ami vagy jó vagy nem) nem ér meg annyit, hogy eldobjam a páromat és ezt a 13 évet.
Egyébként szerintem a feleséged jobban járna ha megszabadulna tőled.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!