Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehet csak 1 nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet csak 1 nővel együtt lenni hosszútávon?

Figyelt kérdés
11 éve vagyok házas és sokszor olyan érzés kap el,hogy de jó lenne más nővel lefeküdni(főleg,hogy nem is kéne sokat tenni érte,mert küldik a jeleket többen).Meg az is bosszant,hogy most még bejövök a nálam 10-15 évvel fiatalabb nőknek,de ez nem tudom meddig lesz így. 38f vagyok a feleségem 35n és elég rendesen hízik(kb 15-20kg-ot fölszedett az esküvő óta én viszont ugyanabban a súlyban vagyok).Nemtudom meddig fogom bírni még vele. A szeretőtartásnak szerintem nemsok értelme van,akkor inkább elválok és utána keresek újat ,ha úgyalakul.
2018. jan. 17. 09:13
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
46%
Mondd el neki hogy ha dagadt feleséget akartál volna, akkor alapból dagadt nőt keresel.
2018. jan. 17. 09:17
 2/35 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem kezdj azzal, hogy megbeszéled a feleségeddel a súlyproblémát. Ha ő is változtatni akar ezen, akkor meg is tapasztalhatod a kérdésedre a választ. 35N (biztos, nem a feleséged)
2018. jan. 17. 09:17
 3/35 anonim ***** válasza:
100%

A hűség döntés kérdése.

Te eldöntötted, hogy elválsz, hogy kipróbálod a fiatalabb nőket.

Ennyi.

Nincs értelme együtt maradnotok. Inkább váljatok el most, amikor mindkettőtöknek egyszerűbb újra kezdeni.

Gondolom, a feleséged is vágyik arra, hogy végre olyannal szeretkezzen, aki kívánja. Add meg neki a lehetőséget!

2018. jan. 17. 09:20
 4/35 anonim ***** válasza:
19%
Ha hajlandó lefogyni, a kérés megoldva. Ha elvárja, hogy mangalicaként is imádd, én otthagynám. Ennyi.
2018. jan. 17. 09:21
 5/35 anonim ***** válasza:
86%
Lehet, de annak az is az alapja hogy kölcsönösen tetszeni akarnak a felek egymásnak. A fent említett szituációban a feleséged már annyira nem ad magára mert már házas. Ezt semmiképpen se támogatom. Ilyen esetben feltételezem viszont, hogy te nem a két szemébe meg a személyiségèbe szerettél bele mivel abban az esetben ez nem kène, hogy válóok legyen. Ha nem szereted akkor váljatok el, ő is tud társat keresni te pedig hajkurászhatod a szexi fiatalokat.
2018. jan. 17. 09:24
 6/35 anonim ***** válasza:
91%

Azért 20 kiló rohadt sok és nem hirtelen hízás. Tíz kilóval korábban nem szóltál neki, hogy drágám figyelj, mi a gond, miért esel szét? Segítek, oldjuk meg, kérlek, fontos vagy nekem...stb.

Te is tipikusan ugyanaz a f..sz vagy, aki elvett egy nőt, és konkrétan zéró energia befektetéssel akarja ugyanolyan minőségben megtartani. És mikor igazán közbe kéne lépni, tenni és küzdeni, akkor inkább ku.ssolsz és lelépsz, hogy megdughass egy jobbat. Csodás férj lehetsz bmeg...

2018. jan. 17. 09:26
 7/35 anonim ***** válasza:
92%
én baromira sajnálom már most előre azt a 10-15 évvel fiatalabb nőt, aki a hálódba kerül.
2018. jan. 17. 09:36
 8/35 anonim ***** válasza:
82%
Kommunikáció....csak lehet tenni valahogy az ügy érdekében. Amúgy azon is gondolkozz el, hogy ez a súlyprobléma valóban az igazi probléma? Mert ha nem, inkább válj el, hosszú távon mindkettőtöknek jobb lesz.
2018. jan. 17. 09:45
 9/35 A kérdező kommentje:
6-os te is biztos egy kövér nő vagy akit már lepattintottak. Én már régóta tudtára adtam ,hogy nem jó ez így de nem hajlandó tenni érte. Engem 38 éves létemre sportos, stílusos férfinak tartanak,amiért tettem is,akkor hadd várhassak el hasonlót a házastársamtól is.
2018. jan. 17. 09:46
 10/35 anonim ***** válasza:
83%

A 82%osnak igaza van.

Másrészt hány éves a legkisebb gyerek?

2018. jan. 17. 09:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!