Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehet csak 1 nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet csak 1 nővel együtt lenni hosszútávon?

Figyelt kérdés
11 éve vagyok házas és sokszor olyan érzés kap el,hogy de jó lenne más nővel lefeküdni(főleg,hogy nem is kéne sokat tenni érte,mert küldik a jeleket többen).Meg az is bosszant,hogy most még bejövök a nálam 10-15 évvel fiatalabb nőknek,de ez nem tudom meddig lesz így. 38f vagyok a feleségem 35n és elég rendesen hízik(kb 15-20kg-ot fölszedett az esküvő óta én viszont ugyanabban a súlyban vagyok).Nemtudom meddig fogom bírni még vele. A szeretőtartásnak szerintem nemsok értelme van,akkor inkább elválok és utána keresek újat ,ha úgyalakul.
2018. jan. 17. 09:13
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
74%
Egyrészt megértem az indokod, nekem se vonzó egy kövér férfi, másrészt te már nem szereted a feleséged. Szerintem vállj el. Hisz öregedni is fog az is baj lesz.
2018. jan. 17. 12:59
 22/35 anonim ***** válasza:
71%
Ha mindketten fektettek bele energiát, és fenntartjátok a szerelmet akkor a világ legkönnyebb dolga.
2018. jan. 17. 13:07
 23/35 anonim ***** válasza:
96%
"most még bejövök a nálam 10-15 évvel fiatalabb nőknek,de ez nem tudom meddig lesz így" Ezt hívják úgy, hogy kapuzárási pánik
2018. jan. 17. 14:16
 24/35 anonim ***** válasza:
96%
Sok korosodó férfi képzeli azt,hogy bejön a nőknek (pláne a fiataloknak),de az estek döntő többségében persze tévednek :D
2018. jan. 17. 14:44
 25/35 anonim ***** válasza:
71%

A #20-as válaszoló nagyon józanul látja a helyzetet. Egyetértek vele. Gratulálok a feleségének hozzá. :)

35/N

2018. jan. 17. 18:51
 26/35 ~Mengdan Pan~ ***** válasza:
94%

Az én feleségem hormonproblémák miatt 35 kg-ot hízott. Ennek ellenére soha nem fordult meg a fejemben, hogy megcsaljam, vagy elváljak.4 évig volt 100 kiló felett, a gyógyszeres kezelés után lefogyott.

Neked azt tanácsolom, hogy hagyd el, mert nálad ezerszer jobbat érdemel. 43f(23 ève házasságban)

2018. jan. 17. 21:24
 27/35 anonim ***** válasza:
14%
22es nem tudom miről beszél de 3-4év után nekem az a tapasztalatom, hogy a nőknél a szerelem átmegy szeretetbe ami egyenlő az elhidegüléssel és a tojok a másikra ő az enyém csak pénzt hozzon, gyereket neveljen de minek neki a szex. Pedig a tenyeremen hordtam minden párom. Ha gyerek van akkor inkább a szeretőt javaslom egyébként meg válás. 40f
2018. jan. 18. 07:06
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó nem kell általánosítani. 10 éve vagyok együtt a párommal, 2 éves a gyerekünk. Rendszeresen járok edzeni és nagyon ritka az olyan nap amikor nem szexelünk! Szerintem nem motiválod már a párod eléggé. Tudod egy kapcsolat KÉT emberen múlik. Persze sokkal könnyebb megfutamodni.
2018. jan. 18. 09:24
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
27-es! Ha "minden" nőnél ezt tapasztaltad, akkor valamit nagyon elszúrtál. Talán mégsem vagy akkora főnyeremény, mint amekkorának hiszed magad. Normális kapcsolatban a nő 10 év elteltével is ugyanúgy kívánja a szexet, nem lehet hogy benned van a hiba ha ezt váltod ki a nőkből? :D
2018. jan. 18. 11:47
 30/35 anonim ***** válasza:
25%

Mi az oka a súlyfeleslegnek/hízásnak? Beszéltél már vele erről?

Valóban kiábrándító, ha egy normál alkatú nő elhagyja magát a házasságkötés másnapjától és csak növeszti magát.

Azért akarsz más nővel együtt lenni, mert a feleséged nem vonzó számodra? Ha leadná a 15-20 kg-ot, tudnál rá úgy nézni, mint nő? Mert ha igen, akkor nem is érdemes annyira kacsintgatni.

Ha nem, akkor inkább váljatok el, ha nem lehet rendbe hozni ezt. De mi lenne a garancia arra, hogy a következő nő sem hagyja el magát?

Adj esélyt a feleségednek is, mielőtt továbblépnél!

2018. jan. 19. 10:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!