Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti hogy tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy tennétek?

Figyelt kérdés

4 éve vagyok együtt a barátommal. Nem rég volt a születésnapom és neki aznap volt az afterja (szalagavató utáni buli). Amit már az elején leszögezett hogy én oda nem mehetek. Másnap írtam neki,éreztem nem minden oké. Harmadnap találkoztunk és addig faggatam még ki nem derült hogy csókolózott egy másik lánnyal. Persze jöttek a filmbe illő kifogások,hogy ő sose iszik és most nagyon megdöntötte a pia,hgy azert hazudott és nem mondta el mert nem akart ilyenért elveszteni stb..

Utána elhalmozott ajándékokkal,táskával,wellness hétvégével,ékszerekkel,ruhákkal,programokkal,virágokkal...2-3 hétig tartottam vele a távolságot,de úgy döntöttem hogy nem szeretném eldobni ennyiért őt. Egyrészt mert volt egyszer 2 éve mikor szakitottunk 3 hónapra és én lefeküdtem mással (benne ez egy hatalmas törés volt) másrészt én nem gondlom hogy bárkit egy tette miatt kéne elitélni.

DE!,az egy dolog hogy úgy döntöttem hogy folytassuk,de a gondolat újra-újra felötlik bennem...mivan ha megtörténik mégegyszer? Olyan váratlanul történt...Épp tervezzük a jövőnk,készünk az egyetemre,nézzük az új közös lakásunk..

Annyi kérdés van bennem...Ez miért történt meg? Vajon tényleg csak az alkohol befolyása vagy több is játszik? Vagy valamit hiányol belőlem\belőlünk? Több izgalomra vágyik,újdonságokra? Esetleg túl fiatal,kéne neki a szabadság? De ha kell neki,miért nem dönt úgy hogy megy? Miért befolyásolja az én önbizalmam hogy mit csinált egy 15 (:D) éves lánnyal? Naiv vagyok mert együtt vagyunk? Hogyan fogom észrevenni hogyha megtörténik megint? Hogyan kerekedjek túl a féltékenységen,aggódáson amit akkor érzek mikor a haverjaival van? Miért nem voltam képes azóta revansot adni,pedig már azóta háromszor voltam bulizni? Etikus ez egyáltalán,vagy csak magamat akarom iagzolni hogy valakinek igen is kellek..?

2018. jan. 14. 19:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Téged masszívan csal azzal a másik csajjal. Azért nem mehettél te az afterre, mert őt vitte el. A csókot azért vallotta be, mert többen is látták őket együtt.

Itt nem revansot kell venni, hanem búcsút, egymástól. Közös jövőt csak te tervezel.

2018. jan. 14. 20:11
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Hat, en picit idosebb vagyok nalad, igy nem igazan tudok azonosulni az ilyen tinilany problemakkal, de engem soha nem tiltott ki sehonnan a parom, hogy aztan megcsaljon az adott rendezvenyen :). Inkabb azon aggodj, hogy a te eletedben ki az aki tenyleg szeret teged. En tisztaban vagyok vele hogy nekem milyen ertekesek az emberi kapcsolataim, es picit felnott fejjel szamomra mar az is vilagos, hogy a kedves parod teged maximum valami arucikknek tart, akit elovesz, kiengesztel, hasznal neha aztan visszatesz a polcra (meg kitilt helyekrol...).
2018. jan. 14. 20:14
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Itt az ideje szakítani,ha egyszer megcsal többször is. Miért ne mehetnél el a bulijára ez hülyeség...

Találsz ezerszer jobbat fiatal vagy még. Az ajándékokat csak azért vette hogy valamivel kompenzálja a dolgokat. Érdekből van veled,jobbat érdemelsz.

2018. jan. 14. 22:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Ugye azt vágod, hogy tinik vagytok és 4(!?) éve együtt vagytok? A gimis kapcsolatokból nem igazán szokott bármi komoly kifejlődni és nem is lehet a ti esetetekben sem "jövő tervezésről" sem beszélni. Teljesen felesleges ez az egész, fölösleges kötöttség.
2018. jan. 15. 07:02
 15/15 anonim ***** válasza:

"Amit már az elején leszögezett hogy én oda nem mehetek."

WTF???4 év????

Tudatosan készült megcsalni ember....

2018. jan. 15. 11:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!